Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudzia16

A teraz przywiaz mnie do lozka i zrob ze mna co chcesz...

Polecane posty

Zerznij jak zwykla suke,kus mnie paluszkiem tak zebym chciala wjecej i przy tym trzymaj mnie tak abym nie mogla sie ruszyc...nie pozwol mi jeczeczec i kaz mi sie prosic abys przstal :)

Gość MisstaX
Chodz ruda na maila....

Wiadomość testowa Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. :classic_cool: Koniec wiadomości testowej

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. ­ :classic_cool: ­ Koniec wiadomości testowej

Gość rucciuu
Ruda skąd jesteś?

Gość Piekny Chuseyn
jak każdy niesformatowany zajonc - czas na lizanie podpłomyka :_) ale w dwu tutakcie bedziesz? wpadnij na zarcie zostanie paniera ze shabowego....reflektujesz? na rostrzepane jajko opruszone zmielonom monkom?

"Zerznij jak zwykla suke,kus mnie paluszkiem tak zebym chciala wjecej i przy tym trzymaj mnie tak abym nie mogla sie ruszyc...nie pozwol mi jeczeczec i kaz mi sie prosic abys przstal" skąd ja to znam? :p ;) Czy ja to już gdzieś czytałam? :p :D

Gość seksowna pani policjant
wjecej hehehe...wiecej sie pisze kolezanko. A odnosnie tematu to mam wielka ochote na takie zdominowanie, niestety moj facet lubi spokojne klimaty.A chcialabym mu pokazac jaka jestem suka i niegrzeczna dziewczynka.

Gość MisstaX
Nie rudzielcu nic...ale chodz szybko...

Gość rucciuu
Masz 16 lat nie za mało na takie zabawy :classic_cool: jakie miasto dokładnie? Ja też wielkopolska, może na K :P

H@rlot oczywiscie ze juz to "gdzies" czytalas hehe Tak haha na K a druga lierke i ostatnia podasz? MisstaX czemu ja mam przyjsc do ciebie :pznajdz mnie i wykorzystaj u mnie w domu hehe a pozniej rob to codziennie

Gość rucciuu
Druga "o" ostatnia "n" :classic_cool: jakich lubisz facetów;) ? No i czy 16 to twój wiek??

To niestety nie to samo maisto :p a moj wiek to moja slodka tajemnica na kafe :) lubie silnych,niegrzecznych chlopcow ;*

Gość *tulipan*
a dużo więcej masz niż te 16? Bo nie wiadomo czy zagajać:)

Eee :( chcialam napisac ze cos mi sie porobilo z poczta i moge normalnie odczytywac wasze wiadomosci ale jak wysylam swoje to chyba nie dochodza .... Kto chetny wieczorem na kafe popisac?

Gość Bocian1776
Czemu wieczorem a nie teraz? Czyli dostałaś mojego maila :]

Bocian1776 to ty jestes ten od:"Pobawimy sie" ? Czy inny ;) ? Mozemy i teraz akurat mam troche czasu :)

Gość jkjdkjadkajdk
rudzia przecież widzisz , że nie nikt nie da rady przebić mnie i H@arlot , prawda? :) :D

Gość on mmmmmmmmmmmmmmmmm
rudzia napisz zabawimy sie.. vitos954@wp.pl ps. nawet wojewodztwa nasze sie zgadzaja. a szukasz wlasnie mnie...