Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heja!!!

Dziewczyny. Seks z bliższą osobą czy niezobowiązujący?

Polecane posty

Gość Heja!!!

Dziewczyny. Jak to jest z waszym seksem? Seks tylko z bliższą osobą (chłopak)? Czy może z przyjacielem, przyjaciółmi, kolegą, kolegami? A może seks niczym czynność fizjologiczna, ktoś się podoba i już? Dzięki za odpowiedzi. :D

Gość qwertyssss
Zdecydowanie chłopak. I to po konkretnym poznaniu i upływie czasu. ;)

Nigdy nie mi się chciało rozkładać nóg przed kimś, do kogo nic nie czułam. Pewnie dlatego moja lista ukochanym jest dość skromna. Zaraz się zlecą wyzwolone dziewuchy, którym wszystko jedno i będą się przechwalać ilu to już się wypięły. :)

Gość Moja historiyjka
Powiem tak. Zawsze byłam szanującą się dziewczyną. Seks tylko z chłopakiem i to nie od razu. Byłam singielką. Jeden wieczór. Dyskoteka. Dużo alkoholu. Stało się. Puściłam się z kolesiem, którego nie znałam. Długo nie mogłam na siebie patrzeć. Teraz to boli dalej, ale czas leczy rany i już nie jest tak uciążliwe. Nigdy więcej! Kobiety - szanujcie się! Oczywiście seks tylko z kimś bliskim, do kogo coś się czuje.

Gość znam siebie,i swoja
psyche,i tylko to moze byc z kims na kim mi zalezy,ale znam wiele kobiet,dla których sex jest jak sport.choc sportu nie uprawiaja:P,ale to kazdego sprawa osobista

Gość magik1991
ja tez jestem zatym zebyscie dziewczyny sie szanowaly :) Takie fajne jestescie a niektore takie glupie :) Nie badzcie naiwne na glupie teksty :) Wiem ze seks jest fajny ale nawet nie wiecie jak przykro uslyszec ze sie puszczacie albo patrzec na ulicy na te kurewki. Warto poczekac .

Gość magik1991
pomimo mojego mlodego wieku to juz mnie odrzucaja takie latwe kobiety nie wiem dlaczego. Mam zle zdanie o takich.

Gość A ja przyznam, że
...wielbię kobiety, które się nie puszczają! Brawa! ;)

Tylko i wyłącznie z bliską osobą. Romantyzm jeszcze nie wyginął w zderzeniu z rzeczywistością.

Gość jkl;
Tylko i wyłączne z własnym partnerem. Bez psychicznej bliskości fizyczna odpada. ;)

Gość Doana
Tylko z kimś bliskim.

Gość Czerwony_Koralik
Uważam, że NIE MA czegoś takiego jak seks bez zobowiązań, choćby z tej prostej przyczyny, że nie istnieje 100% antykoncepcja...

Gość tylko i wyłącznie z osobą mi
najbliższą,z kimś kogo kocham i ufam na 100 %.

Gość zuuska
Najfajniej gdy jest to bliska osoba, którą się kocha, ale jak byłam wolna, to zdarzało mi się syypiać z osobami, do których nic specjalnego nie czułam.

Gość Heja!!!
Widzę, że przeważa opcja "z bliższą osobą". ;) Czekam na kolejne opinie. :D

Ależ oczywiście, że muszę coś czuć! Przede wszystkim: pociąg fizyczny vel pożądanie :D bez tego dobry seks nie istnieje. Bez miłości - owszem (i proszę nie mylić miłości z zakochaniem ;) )