Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hettina

Potrzebuję pieniędzy.

Polecane posty

Gość donatelaachach
tam ktoś się podszył za mnie ,tak śmietniki to kopalnia pieniądza przede wszystkim ,teraz zamykaja bo są rzeczy sortowane i wysyłane do rosji ale wytrych da się dorobic

polactwo z postewpem widac idzie juz ma patent na wytrych do zamka , na ktory zamykaja śmietniki. wspolczesne polskie skarbce. ot polactwo zaszlo jak dziewica pod ruskimi koszarami

Gość donatelaachach
Hettina życze sukcesu nie jestem zła ,sama żreć nie miałam co to wiem co to znaczy ,dzisiaj jestem bogata ale tu chyba na kafe nie pasuję bo się dziwisz że chce dowozu do domu tego co mi trzeba no tak mi dowożą wszystko

Gość donatellaach
bogata jestem to sie odzywiam a waze teraz 143 kig dlatego wszystko musza mi dowozic bo mnie nawet nie mozna nigdzie dowiezc. przeciez ciezarowka na pace nie bede jezdzic

Gość donatelaachach
Gutekszoł ty tu nie pierdziel bo zobacz co niemcy nieroby robią albo inny naród ,się odezwał mądry ,ja tam zawsze segreguję ,puszki dla zbierających ,ubrania też niech ktos se skorzysta ,wytrychy to dlatego że są firmy debilu które sortują te smieci i wysyłają ,sprzedają dorosji na kg noi co

Gość znasz się na corelu ?
śmieciarka ci teraz śmieci przywozi do segregacji do domu :P ? wybacz ale nie moglem się powstrzymać :D jak przeczytałem te bajki o tym że się ktoś dorobił sprzedając śmieci. nowe chińskie buty kosztuję 10zł wiec na tych ze śmietnika fortuny na pewno nikt nie zbije.

Gość donatelaachach
ważę 62 kg nie jestem gruba ,to co że teraz bogata jestem ,kiedyś jadłam such chleb sama zapracaowałam na śmietnikach

Gość donatelaachach
pieniądze zarobione na śmieciach wpłaciłam do Amber Gold, a oni mi je pomnożyli. to był złoty interes dlatego teraz na wszystko mnie stać :classic_cool:

Gość donatelaachach
Ja się dorobiałam przez 3 lata od 2007-2010 tak dzień w dzień zbierałam wszędzie ,wtedy mądralo śmietniki były otwarte .Meble też sprzedawałam ,zamawiałam szybko znajomego pakowaliśmy to na samochód i do komisu ,największa moja zdobycz znaleziona to zwitek 100 złotówek ale nie powiem ile ,dużo ,dałam ogłoszenie ale chyba ze 100 osób się zgłosiło ale nikt nie podał dokładnie ile tego było ,to zostawiłam

Gość donatelaachach
podszywie zazdrościsz ?to idź o 4-tej rano na śmietniki i od 19 do 24 bo wtedy jest raj

Tak, znam się na corelu. Nie robię niczego bez przedpłaty. Dziękuję, już miałam takich "klientów". Jeden z nich do tej pory wisi mi 200zł, choć projekty się podobały i solennie obiecał, że zapłaci. Jeśli chodzi o Allegro to jest dość prosty patent żeby to zrobić bez CSS i Html-a, ale nie może to być nic skomplikowanego. Jednak robiłam to tylko na własny użytek. Wolę nie obiecywać, że zrobię coś, z czym niekoniecznie daję sobie radę.

Gość ManiaWw
Znam osobę która markowe rzeczy wyrzuca na śmietnik, zawsze się czaję i nigdy nie mogę zdążyć, kiedy idzie z workami to nie zdąży ich położyć na ziemi a co dopiero otworzyć i wyrzucić do kontenera :P Ostatnio widziała zadowolonego sąsiada w kurtce jej taty. Raz siostra przez przypadek wyrzuciła klasery ze znaczkami, mówiąc dość zbieractwu- ludzie wszystko wzięli a tam były też wartościowe znaczki :D Wolę buty po koleżance za 700 zł (dostałam stan idealny z irregularchoice) niż chinola za 10 zł :D

hahahahaha inwazja polakow na śmietniki, populacja polactwa wypiera szczury i inne insekty ze śmietników zagraza ekosystemowi

Gość ManiaWw
Jeszcze chwila i zacznę jeździć po śmietnika, wezmę sobie busa, żeby dużo się zmieściło :P Kolega w Anglii zbierał sprzęt komputerowy i zwoził do Polski, po czym sprzedawał na allegro, szkło jak świeże bułeczki więc ja się nie śmieję, chyba że z siebie, pieniądze leżą na ulicy a ja głupia ich nie podnoszę :D

Gość donatelaachach
GUTEK w USA jest więcej szczurów niż w Polsce ,ty gdzie mieszkasz co że się tak nabijasz ,co mnie to obchodzi ,gadaj se ja tu ludziom podpowiadam i nie jest to żaden wstyd ,dzisiaj ja pomagam ,byłam biedna i zbierałam rzeczy spod śmietnika opłacałp się a ty se mów co chcesz

Gość donatelaachach
ManiaWw Ja tak dokładnie robiłam ,najczęściej wyjeżdżałam po 22-iej z zamówionym kierowcą to nie żart ,poważnie warto .Czasem w jeden wieczór to co uzbierałam to spieniężyłam nawet i za 1000 zł jeszcze mnie korci by czasem pojeździć

Gość donatelaachach
Potem miałam już swój samochód starego żuka na początek i wynajęty garaż żeby to składować

Teraz skarbówka bierze się za Allegro, będą mieli na uwadze takie transakcje. Bardzo trudno jest obecnie dorobić.

Gość donatelaachach
Tak pieniądze leżą na ulicy ,pomysł się liczy teraz allegro jest to jeszcze lepiej .

Gość ManiaWw
A jaki macie pomysł na odzyskanie swoich pieniędzy, w sytuacji kiedy pożyczyliście na tzw. "gębę"

Gość donatelaachach
No to trzeba zgłosić działalność do US i tak zarobisz i to sporo ,no ja mieszkanie kupiłam za rzeczy ze śmietnika i tak zgłosiłam w skarbówce ,nie macie pojęcia jaki orzech mieli do zgryzienia

Gość donatelaachach
nigdy nie pożyczam na gębę ,niestety nadziałam się

Gość ManiaWw
Ja też więcej tego nie zrobię, no ale popełniłam błąd. A dobre czasy się dla mnie skończyły i miło byłoby odzyskać swoje pieniądze.

Poza smutnymi panami w czerni nic mi nie przychodzi do głowi. Mnie boli to, że oszukał mnie facet, z którym od 4 lat współpracowałam i robiłam mu projekty. Po tym czasie zaufałam mu, a on mnie tak oszukał. Dodam, że osobom poszukującym pracy odradza się podejmowanie współpracy na zasadzie "zrób mi to i to, a jeśli mi się spodoba - zapłacę". To Twój czas, on też jest cenny. Można obiecać poprawki w cenie, ale zawsze należy wziąć przynajmniej zadatek. Jednak jeśli ktoś wychodzi z taką ofertą, oznacza to najczęściej, że angażuje wielu grafików jako twórców pomysłów i im za to nie płaci, projekty w formie .jpg wysyła klientowi i płaci tylko za finalny. Dla niego opłacalne. Dla innych nie. A dużo pożyczyłaś?

Gość ManiaWw
Przestań się podniecać smietnikiem, jedna osoba się wypowiedziala a ty juz wszystkich do tego wlozyles. Ja milo wspominam smietniki w dziecinstwie, te tajemnice, te skarby ukryte w lesie... :D Az sie lezka zakrecila w oku :P

Gość donatelaachach
Mania nie rób a ty Gutek martw się o siebie ,żaden biznes nie jest zły pomysł się liczy i brak wstydu ,bo potem jak się już ma coś to inni zazdroszczą a nie wiedzą ile to kosztowało upokorzeń czasu trudu ,normalna praca a co że śmietnik ???????

Gość donatelaachach
Hettina no przykro mi

Gość ManiaWw
W obecnej sytuacji to dużo- 5 tyś zł Nie jest zle bo bylo 12 tys, 7 odzyskalam, powinnam sie cieszyc.

Gość donatelaachach
ja w interesach jestem twarda już bo też zostałam oszukana ,raz a nawet okradziona przez bliską osobę