Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hettina

Potrzebuję pieniędzy.

Polecane posty

Gość Hettina

Witam. Sprawa jest taka, że wydałam w tym miesiącu dużo na leki i zadłużyłam się, potrzebuję pieniążków. Nie chcę nic wyłudzać, wolałabym uczciwie zarobić, więc zapytam grzecznie - czy ktoś z Was potrzebuje może profesjonalnej prezentacji power point, wizytówki, może ulotki firmowej, chciałby kupić jakieś książki, biżuterię albo materiały do szycia?

Gość nie interesujesz nas naiwniacz
nie pomagam złym ludziom :p

Gość Hettina
Naprawdę jaja sobie robicie. Uczciwie odpracuję lub sprzedam...

Gość wielki mięśniak
nie żartuje, interesuja mnie złote łańcuchy i sygnety :classic_cool:

Gość donatellaach
ja poproszę 1-dną igłę i 5 cm czarnych nici -guzik mi odpadł ,a w domu igły nie mam :(ile to kosztuje z dowozem hm?

Gość donatellaach
no ?pomorze ,mieszkam tam ile ??????/ale szybko bo nie mam czym przyszyć

Gość donatellaach
no i chciała zarobić i cicho siedzi,to co smędzisz kobieto :( kurde i czym tera przyszyję ten guzik hm 😠to elegancki płaszcz .a jutro mam spotkanie biznesowe ,Zapłaciłabym ze 200 zł ale dowóz do godziny ,dajesz !!!!

Gość Hettina
To, że mam problemy finansowe, nie oznacza, że będę się zgadzać na kretyńskie żarty, wymądrzanie się i pomiatanie. Jesteście zainteresowani? Cieszę się. Projekty wykonam solidnie, rzetelnie i tanio. Nie jesteście zainteresowani? Znajdźcie sobie inną formę rozrywki. Za szydzenie z potrzebującego Los Wam odpłaci.

Gość donatellaach
kobieto czy ja szydzę ?naprawdę potrzebowałam tej igły i nitki ,dawałam 200 zł i ty jeszcze szukasz dziury w całym.weź tu pomóż :(pożyczyłam tę igłę już .projekty robisz ubrań ,może ?jestem kreatorem mody .ie znam jeszcze tego kafe .

Gość Hettina
wykonam projekt , dojadę jak dobry płatnik i zamówień bedzie sporo to i seksik jaki w promocji dorzucę

Gość donatellaach
mi los teraz sprzyja :)ale zaczynałam od zera ,mieszkałam w pustostanie .teraz mieszkam w apartamencie kupionym ze zbieractwa rzeczy ,ubrań ,butów itp z pod smietników .3 lata menelostwa i sprzedaży po bazarach ,udało się mam własna znana firmę .

Gość donatellaach
Hettina ach nie poważ na jesteś z tym sexsem ,sama drwisz

Wierzę w jakiś rodzaj karmy. Ty dzisiaj ze mnie drwisz. Być może kiedyś będziesz w podobnej sytuacji, może wtedy sobie przypomnisz swoje głupie złośliwości, bardzo dziś dla mnie nieprzyjemne. Zdradziłaś/eś się z tym podszywem o godzinie 22:13 - nie zaczynasz zdania od dużej litery. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o pozostawienie maila i odpisanie, o co mniej więcej chodzi. Gwarantuję profesjonalny projekt ulotek wraz z przygotowaniem do druku. Pozdrawiam

Gość donatellaach
Ja się nie podszywałam ,idź kobieto urojenia masz jakieś ,pytałam czy projektujesz ubrania a nie ulotki ,jak nie to nie ,potrzebuję dobrego egzajtera

Tak, projektuję, dla własnej przyjemności i mocno nieprofesjonalnie, ale niestety nie masz wystarczającej wiedzy, aby to docenić. Osoba dzierżąca silną dłonią swoją firmę, z siłą przebicia, byłaby wystarczająco inteligentna, by zrozumieć, że osoba mogąca mieszkać w Zakopanem nie kupi o godzinie 22 nici i igły do szycia i nie pojawi się w ciągu godziny na Pomorzu w celu dostarczenia nici, zwłaszcza, że otrzymanie za to wynagrodzenia jest bardzo wątpliwe, bo bank nawet nie zdążyłby zaksięgować przedpłaty. Wyraźnie napisałam, co mogę zaoferować. Tym niemniej dziękuję za utrzymywanie topicu na wierzchu. Wiesz, osoby z takim nastawieniem, jak Twoje, raczej nie osiągną realnych sukcesów. Przemyśl to sobie...

Dodam, że Twoje próby bycia "błyskotliwym" nie są śmieszne. Są żałosne. Oraz podłe i chamskie do tego.

Gość donatellaach
a to przepraszam ,nie wiedziałam że ty mieszkasz w Zakopanem ,,fakt daleko ,dobra dałam radę ,życzę sukcesów bo sama nie miałam kiedyś co jeść

Gość ManiaWw
A co masz do sprzedania, załóż np bloga na pinger.pl i wklej zdjęcia rzeczy, nic cię to nie będzie kosztować a może nas coś zainteresuje. Ja ciebie doskonale rozumiem, bo byłam kiedyś w kryzysowej sytuacji, do dziś nie wierzę że los się odmienił, dla mnie to cud. I dokładnie, karma wraca. Pozdrawiam serdecznie.

Gość donatellaach
kurde,babo ,ty nie rozumiesz ze u mnie musi wszystko być szybko i juz ,potrzebowałam igły i nitki co to takie dziwne ????Czasem ktos mieszka ulicę dalej bo juz tu tak było i dostałam kiedyś na szybko białe płótno no co

Gość donatellaach
karma wraca,karma wraca,pierdoły :(same nie zarobicie nie będziecie mieć ,ja zbierałam szmaty po smietnikach,buty ,zabawki itp sprzedawałam i się dorobiłam ,teraz żyję ,karma ....wy głupie jesteście

Gość donatellaach
a taki poza tym to spierdalaj ty kobieto sukcesu zebrzaca na kafe

Myślę, że tak rzeczywiście będzie trzeba zrobić, to znaczy zrobić zdjęcia i opisać. Próbowałam sprzedać wśród znajomych, ale niestety wszystkich dopadł kryzys. Ale jeśli jakaś osoba chciałaby otrzymać projekt, proszę o podanie kontaktu. Dodam, że bannery na strony www projektuję również (samych stron niestety nie).

Gość dora122
Witajcie. Uczciwie zarobicie i to bez konieczności wychodzenia z domu. Polecam http://webtexty.pl Hettina, myślę że to coś dla Ciebie :)

Gość ManiaWw
Wraca wraca, mogłabym mnożyć przykłady. Dobro też powraca ;-) Ale nie o tym jest temat, nie można podejść do sprawy poważniej, tak od święta na kafeterii? Śmietniki teraz zamykają, kiedyś były kopalnią skarbów, z dzieciakami chodziłam i kryłam się przed rodzicami, bo by mnie rozszarpali na strzępy, nie uważam że to wstyd ;-)

Gość ManiaWw
A mam takie pytanie czy szablony na bloga też robisz?

Ja miałam meble ze śmietnika. Ładnie odmalowane. Ta strona jest bardzo podejrzana. Żadnych konkretów. Wiem, że jeszcze jest pewna strona dla freelancerów, ale osobie początkującej na tym portalu jest trudno przebić się przez te oferty. Miałam kiedyś ofertę pisania tekstów, ale stawka śmieszna, 1zł za stronę A4, a trzeba było się wgłębić w temat...

Niestety nie, Maniu, bo nie znam języka html. Umiem tylko zrobić bannery, przyciski i takie różne elementy graficzne. Być może udałoby mi się zrobić superprosty szablon Allegro, dokonując zmian w innym szablonie źródłowym, ale nie jestem pewna.

Gość znasz się na corelu ?
kupię od Ciebie logo które zaprojektujesz i zapłacę dwa razy tyle ile taka usługa kosztuje ale zrobię to pod warunkiem że mi się spodoba. jeśli uznam że jest kiepskie to twoja prac pójdzie na marne. jeśli będzie ok to dokonamy transakcji wraz z logiem musisz scedować na mnie wszelkie prawa do niego.

Gość ManiaWw
Rozumiem. Te prace przez internet są podejrzane, masa osób ma czas i chętnie by zarobiła więc czemu nie zarabia?!?

Gość znasz się na corelu ?
szablonu na allegro nie zaprojektujesz do tego sam html nie wystarcza trzeba znać css. tu masz stronę ze zleceniami http://www.zlecenia.przez.net/