Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara M****

Jakie dziewczyny podobaja sie wam bardziej,chudsze czy grubsze??

Polecane posty

Gość Sara M****

pytanie przewaznie dom panow jakie dziewczyny wam sie bardziej podobają. Czy np jak dziewczyna ma cellulit to już jest jakis wielki koszmar??? albo np rozstepy nie chodzi mi tu o jakies wielkie po ciazy ale takie np po bokach troszeczke to czy już sie zniechecacie???

Gość MIREK34
po cionzy by mi nie przeszkadzaly bo wiadomo rodzi dziecko ale nie podobaja mi sie rozstepy na brzuchu i na tylku i celulitis na pupie i na udach taka dziewczyna wyglada na niewysportowana i sie kojazy ze malo sie rusza i duzo je .Ale i tak najwazniejsza jest ladna buzia, ladne dlugie ,niefarbowane wloski

Gość MIREK34
to co napisalem mile?:) a co do figury to oczywiscie chudsze nie takie chude ze nogi jak krzywe patyki ale sczuple z ladnymi cycuszkami i ladna pupa to takie sie najbardziej podobaja

Gość piterus82
jak to jakie? koncowka wzrostu kobiety -10kg czyli jak kobieta ma 180cm wzrostu to 70kg jak ma 170 wrostu to 60kg jak ma 160 wzrostu to 50kg tolerancja +/- 3kg tylko tak wagowo kobieta wyglada normalnie, ani za chudo, ani za grubo poprostu idealnie.

Gość kolegastaIin
anorektyczka będzie tak w sam raz albo otyłość genetyczna