Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lirieleczka

1000 kcal - 2 miesiące , wymarzona figura

Polecane posty

Gość nostra21
Karolina.nova jaki masz jadlospis?? jesz zawsze to samo?

dzień pozytywny spożytych ok 700 kcal, na siłowni spalonych 750, więc bilans jest na plusie ;) śniadanie: dwie kromki chleba tostowego, pomidor- 130 kcal II śniadanie: kinder mleczka kanapka: 118 kcal obiadokolacja: kurczak po chińsku z ryżem: 350 kcal

Melduje, że pierwszy dzień zaliczony! ;) Zjadłam ok. 700 kcal, a z ćwiczeń to tylko szok trening ewy Chodakowskiej ;)

u mni dzis: kromka chleba z serkiem, pomidor serek wiejski jogurt naturalny, marchewka zupa kolejny serek wiejski i 2 gryzy szarlotki:p razem ok. 900 kcal. ale niestety bez ćwiczeń

Gość maniana 11
a ćwiczycie coś? sama dieta nic nie da!

Gość olkq
ja nie cwicze i nie cwiczyłam ( tylko duzo chodze nawet 4 godz dziennie) i jestem szczupla, schudłam duzo i ładnie ' a mam juz prawie 50 lat

dzień 2 idzie dobrze ;) zjadłam zupkę kalafiorową, 2 kromeczki z pomidorem, szynką i papryka, 2 jabłka, serek homogenizowany 0%tł i na kolację planuję jeszcze jajecznice ;)

basen po 1H jeszcze waga nie spada ale czuję się lżej u mnie akurat grzyby; zupa, sos..jednak nie potrafię sobie ich odmówić, uwielbiam kalorii nie liczę, nie jem słodyczy, sera

kolejny dzień minął pozytywnie. 1,5 h siłownia, spalonych ok. 700 kcal śniadanie: bułka kajzerka, 2 plastry wędzonego fileta z kurczaka, pomidor II śniadanie: kisiel obiadokolacja: sałatka nicejska, 2 tosty z serem zmieściłam się w limicie 1000 kcal, więc jest dobrze ;)

Gość gość
U mnie z dietą ciężko wytrwać, jak jakąś zacznę to i tak nie dokończę i efekt jo-jo murowany. Od miesiąca prowadzę aktywniejszy tryb życia i stosuję suplement diety Aqua Slim i waga trochę spadła.

Gość gość
jest ktos na 1000 kcal? chce od jutra zaczac liczyc kcal, moze ktos sie dolaczy?

Witam! Aktywność fizyczna, ale i także dieta niskokaloryczna wydatnie wspomoże działanie suplementu diety takiego jak AquaSlim. Należy o tym pamiętać tak aby efekt utraty wagi był odpowiedni. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim