Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lirieleczka

1000 kcal - 2 miesiące , wymarzona figura

Polecane posty

Gość Lirieleczka

Zachęcam do odchudzania się razem ze mną i pisania, która ile i co dokładnie je- Pozdrawiam!

Witaj! :) Odchudzam się od niemal połowy września, są już efekty :) Dopinam spodnie, których wczesniej nie dawało rady dopiąć... Co do jedzenia, to dziś wyszło mi poniżej 1000- jakieś 800. Na śniadanie 3 wafle ryżowe posmarowane łyżką koncentratu pomidorowego, na drugie 2 jablka, obiad- 3/4 szklanki kaszy gryczanej z sosem (2 pomidory, 3 łyżki tuńczyka, pół papryki, łyżka groszku, przyprawy). Podwieczorek to wafel ryżowy i pół kubka jogutru light naturalnego. Na kolację sałatka (2 ogórki kiszone, łyzka tuńczyka, 3 łyżki jogurtu, pół pomidora, 4 rzodkiewki i 3 łyżki groszku konserwowego). Jaki masz cel, Lirieleczko i z jakiej wagi startujesz?

Gość almknb
hej ile moze miec kalori parówka jesynka? nie pzreczytałam a opakowanie juz na smietniku

karolinko?jak mozna jesc pieczywko posmarowane koncentratem pomidorowym?smakuje Ci to?przeciez to chemia!

Gość sjkikQW
A co teraz nie jest chemia? prawie wszystko

Gość Lirieleczka
Witajcie!:) Cieszę, się, że ktoś się odzywa. Zaczynam od wagi 66 kg, ale nie mam zamiaru ważyć się codziennie- raz na tydzień. Póki co to po prawie dwóch dniach czuje się tak leciutko i fajniutko w ogóle. W piątek ważenie więc zobaczymy:P Dziś śniadanie- kajzerka z twarożkiem. Obiadokolacja- gyros, łyżka barszczu, pół kajzerki. I nie czuję się głodna,raczej tak lekko:) Też się zastanawiam jak można jeść koncentrat- jakoś bym tak nie mogła:) No noramlnie podziwiam:P

Gość hfsajhgfcv
na diecie lukoszki tak sie je wg jego menu, ja nieraz smarowalam ale ketczupem

Gość uleczka23
ja sie przylacze tak do 800 kcal, no zcasem moze wyjsc i 1000 ale od poniedzialku

Gość zuuska
Ja chętnie dołączę, chciałabym schudnąć 5 kg, zamierzam od jutra jeść 1000-1500 kcal i trochę ćwiczyć :)

Gość uleczka23
to fajnie ja tez chce tak 3-5 kg

ja od dzisiaj zaczęłam basen jutro planuję i w tygodniu..w miarę czasu.. myślę,że mi pomoże

Gość cofee, m
witajcie ja dzis zazcynam diete mozna sie dlazcyc do was?

Hej :) niestety piszę w kratkę, przepraszam za 2-dniowy brak odzewu :) co do koncentratu- ma mało kcal, poza tym smaruję bardzo bardzo cienko. Zjadam też kalafiora bez niczego- to kwestia przyzwyczajenia. Głodnemu wszystko smakuje :)

Gość Gruszka88
Cześć dziewczyny! można dołączyć?

cześć dziewczyny;) można się dołączyć? to już trzeci topic, na którym piszę. pierwszy ''umarł'', w drugi nie mogłam się jakoś wciągnąć, więc moze tutaj się uda ;) odchudzałam się przez ok. 1,5 miesiąca od sierpnia, schudłam ok. 7 kg, teraz chcę powrócic do diety i chudnąć jeszcze 3-4 kg, od jutra postaram się nie przekraczać 1000 kcal. mam już kupiony karnet w fitness klubie, więc zamierzam też intensywnie ćwiczyć, mam nadzieję, że wytrwam. od jutra zaczynam, powodzenia dziewczyny i miłego wieczorku ;)

Dziewczyny ile ćwiczycie przy diecie 1000kcal? Ja obecnie mam dietę 1000kcal z dowozem, ale nie ćwiczę jeszcze bo słyszałam, że przy takiej ilości kalorii spala się mięśnie :/ Ważę 62,5 przy 171 a chcę ważyć 55-58kg do sylwestra :)

Gość bluemoon12892642424
hej też się przyłącze jeśli można : ) od tygodnia biegam 30 minut codziennie i jestem na diecie 1000 kcl. Mam tylko pytanie, czy wy też tak słabo sie czujecie? Moja waga wyjściowa to : 60 kg przy wzroście 164. Dodam, że dwa miesiace temu warzyłam 53 kg i chce do tego wrócić. Jak myslicie jak szybko zrzuce te nadprogramowe kg??

wczoraj 1 H na basenie dzisiaj 1 H na basenie, niestety wróciłam padnięta jutro nie dam rady!

Witam ;) ja bym się z chęcią do Was dołączyła ;) Ważę ok. 62kg przy wzroście 172cm. W zeszłe wakacje ważyłam 54kg, tak wiec chce wrócic do tej wagi i podobnych wymiarów ;) Ew. 56kg też by mnie satysfakcjonowało ;D Zaczynam od teraz ;D

Gość 1293874y6y6r
ja mam prawie 50 lat od roku utrzynuje wage moj wzrost 172 a waga 58 kg da sie jak sie chce!

Gość 1293874y6y6r
pomylilam topiki i wpisalam tu :P)

Gość MOŻNA?:)
ja jestem od dziś na diecie.Za dobą mam ok 200kcal

na mnie diety i ciecie kalorii już nie działają! co zgubie 5 kg , to wraca jedynie intensywny sport , na który brak czasu

ja tez zaczelam dzis. na razie zjadlam 1kromke z serkiem, pomidora i serek wiejski.razem ok 300 kcal. wieczorem napisze reszte:) a wiecej ruszac sie zaczne od śr. bo w śr mam obrone, a potem już luz:)

cześć. ja dzisiaj jak narazie zjadłam dwie kromki chleba tostowego z pomidorem- ok. 150 kcal łącznie, teraz idę na siłownię, a tam: 20 minut bieżnia, 25 minut orbitrek, 20 minut rowerek, 10 minut pas wibrujący, jak wrócę to jeszcze 30 minut hula- hop z masażem ;) mam nadzieje, że dam radę

Gość suszona_figa.
To ja też :) Nie wiem, ile ważę, bo boję się wejść na wagę;p Nie może być dramatycznie, ale przypuszczam, że 60-parę kilo mi się nazbierało. 1,7 m. wzrostu. Chciałabym ważyć tak chyba 58, ale właściwie nie chodzi o wagę, tylko o wygląd - smuklejsze uda i pośladki. Zaczynam oczywiście od dzisiaj - od poniedziałku:) Zjadłam na razie jajecznicę. Ogólnie eliminuje produkty z wysokim indeksem glikemicznym. To mój program. I spacery. I taniec :) Pozdrawiam:)