Gość blondi32 Napisano Październik 11, 2012 ...mam pewien dylemat ... Moj obecny partner przyznal mi sie ostatnio ze ok 2/3 tyg temu zadzwonila do niego ''jakas tam byla dziewczyna '' gdzie to byla znajomosc ok 4 mies. niby zekomo przypomniala sobie o nim po 5 l, jak im bylo dobrze'' razem , ona mieszka w holandi z 2 dzieci i jakim zarobionym facetem ale nie uklada im sie i myslala ze mogli by sprobowac .. moj partner niby odpowiedzial ze ma ''rodzine'' i nie jest zainteresowany .. ale ja cala ta sprawe odbieram troche dziwnie .. (moze jestem przeweazliwiona bo juz raz zostalam oszukana i zdradzona przez bylego meza , sama nie wiem co myslec ??? jedno co tak bardzo mnie dziwi to to ze moj obecny partner przyznal sie po takim czasie od tej rozmowy z nia choc codziennie rozmawiamy .. niby zapomnial wyskoczylo mu z glowy ?? nie wiem cio myslec moze za bardzo sie tym przejmuje i szukam niepotrzebnie problemu ale .... ''to ale zostalo '':( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach