Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegmgmgmdg

Nie poszłam wczoraj na uczelnie bo leżałam pijana w domu

Polecane posty

Gość niegmgmgmdg

Tak sie upiłam w samotnosci ze stracilam przytomnosc :O obudzilam sie i lezlam na brzuchu na podlodze przy lozku, reke mialam pod piersiami i chyba jakiegos zatoru dostalam, nie moglam przez pol godziny reką ruszyc jakby nie byla moja taki flak. Glowa mnie teraz napierdziela i dzis tez nie pojde. W dupie mam to wszystko

Gość odgłosy lata
spoko, skoncze pewno jak ty

Gość ok urwa hahah
az sie usmiałam :D ale wiesz źe ludzie maja w dupie innych? Mam kolezanke ktora pijana wracała rowerem z imprezy, byla 5rano wschod slonca, nie zdazyla skrecic bo jechala szybko i uderzyla rowerem w latarnie:D przeleciala przez kierownice i glową o tą latarnie :O lezala nieprzytomna kilka min czoło we krwi nie mogla sie juz podniesc i my wracalismy autem patrze a ona lezy w rowie :O nikt sie nie zatrzymal. Nic jej nie bylo tylko guza nabila

Gość normalnie kosmos
tez bym sie nie zatrzymala do jakiejs pijaczki Oo

Gość _| FACET |_
Najpierw się natrzepiecie a potem problemy. Jedna taka waszego pokroju dała mi dupy po pijaku a potem był problem, ona tego nie pamiętała, kurwa, jak w rozmowie wyszło żeśmy się seksili to szału dostała że ją wykorzystałem. Ale to ona na mnie szła jak by ją coś opamiętało.

Gość niegmgmgmdg
robiłam sama sobie drinki, piwa nie lubie, czystej wódki rowniez a wina duzo nie wypije bo rzygac mi sie chce. Wspolczuje kolezance , mogla serio miec wypadek powazny a wy byscie ją potraktowali jak pijaczke masakra, znieczulica spoleczna :O katolicy od siedmiu bolesci, ksiedzu ładują do kieszeni a innych by chetnie przejechali :D

kolego ale widziałeś że jest pijana bardzo a ty widocznie nie to było ogarnąć sytuację! teraz tu po niej jedziesz ale wtedy nie było ci głupio i się nie brzydziłeś poruchać. mam nadzieję że nie jesteś jej kolegą. jak ja bym takich miała to bym odbiła od razu. znajomi są po to że jak się opijesz to pomogą a nie wykorzystują

a tak w ogóle też niedawno tak popiłam sama w domu przed komputerem że urwał mi się film ale obudziłam się w łóżku nie na podłodze a moze to tylko dlatego że Łózko zajmuję prawie połowe pokoju :)

Gość radbdada
żab x ty knurze tjuz skonczylas prace?!