Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pysia68

jakies pomysły na trening i na diete?10 kg do zrzucenia!

Polecane posty

Gość Pysia68

witajcie, mam prosbę do dziewczyn ktore schudły.Probuje zrzucic 10 kg, zostało mi 2 miesiace do urodzin i to nie jest powiedziane ze te 10 musze zgubic juz!chcę jak najszybciej pozbyc sie nadbagażu a na urodznach przynajmnniej troszkę lepiej sie poczuc :) ostatnio kupiłam orbitreka i stepper - macie jakis plan jak mogłabym cwiczyc?ile dziennie itd? i jaka w tym stosowac dietę by w miarę szybko waga ruszyla w dół?

Gość ileile
Moze podaj jakies info o sobie wzrost,waga,wiek wtedy mozna pomyslec zeby pomoc

postawiłabym raczej na orbitreka niż stepper - więcej mięśni pracuje. no i zainwestuj w opaski na kolana i kostki - mogą boleć stawy na początku. dietka... no cóż, mniej jeść, ale wszystko, zdrowo i racjonalnie :) odpuść sobie smażeniny i słodkie napoje, raz w tygodniu pozwól sobie na coś ulubionego (kawałek ciasta, czy coś) i powolutku do przodu. powodzenia :)

Gość Pysia68
mam 160 cm wzrostu i waze 68 kg (oo zgrozo!!!) :) mam małego dzieciaczka, jestem 3 miesiace po ciazy.

Gość Pysia68
miodowocynamonowo - opaski musze kupic bo niestety nie mam.a co do cwiczen - zdecydowanie wolę orbitreka ;) łatwiej mi sie na nim cwiczy, nie nudzi mi sie tak szybko jak stepper. ileile - mam 28 lat. a co myslicie o treningach interwalowych?

Czesc, ja kiedys schudlam sporo, teraz mam nadzieje powtorzyc ten etap ponieważ sporo mi tego cialka przybylo, zamierzam tj. poprzednio biegać na początku 2 razy w tygodniu, po miesiącu 3 i tak dojść do 4-5 razy w tyg. W dni, które nie bede biegac zamierzam chodzic na joge, zumbe i inne bajery do silowni na osiedlu, masz moze juz jakas obrana diete, ja planuje ta co poprzednio...moze razem zaczniemy? Dodam, ze waze 76 kg przy wzroscie 176 cm i desperacko szukam grupy wsparcia....

Gość Pysia68
Witaj ccalineczka! a na jakiej byłas wtedy diecie? ja w swoim zyciu chyba juz wszystkie diety stosowałam - z mniejszym lub wiekszym efektem - na diecie Dukana schudłam 10 kg w zeszłym roku, ale potem szybko przybrałam bo nie zrobiłam ostatniego etapu diety.przytyłam 8 kg i zaszłam w ciąze :) kg pociązowe zgubiłam ale taraz chcę zrzucic tą nadwage w ktorej sie potwornie czuję. pewnie ze mozemy zacząc razem, napisz tylko o jakiej diecie myslałas? Biegac z moją kondycją chyba poki co nie dam rady, ale szybkie spacery z dzieciątkiem częsciej uskutecznię ;)poza tym muszę zaplanowac te treningi na orbitreku, stepperze - jakies brzuszki, moze pilates?