Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aux Ames Offensees

mam 29 lat, nie mam pracy, kochającej kobiety...

Polecane posty

Gość gisianiella
a starsza może być ? :)

Gość gisianiella
zrobic ci obiad ? robię kluski śląskie z warzywami lubisz ?

Gość Johhhannaa
Max Zander vel Klaun v v v v v Taaaaaaa ty i te twoje plany za grubą kasę....ile to już lat powtarzasz????5?10?15?:classic_cool:

Gość Johhhannaa
Na poważnie. 29 lat to młody wiek.Możesz napisać jeszcze,że więcej przed Tobą niż za Tobą...uwierz.

Gość zaraaaaaaaaa
a myslałam, ze wisi ci to, czy masz kobietę czy nie masz :P

Gość Fifka2
Chętnie ale sama potrzebuję mężczyzny który by się mną zaopiekował, przy którym czułabym się bezpiecznie, nie mam zamiaru wiązać się z nowu facetem którego muszę niańczyć jak brata w dzieciństwie. Jest jeszcze opcja uzupełniania się, oba kwiaty muszą zostać podlane.

Gość Fifka2
z nowu facetem hmmm :D

Gość Fifka2
A czemu jesteś sam, niesmiałość?

a w szczególności obcych ludzi których widzę pierwszy raz na oczy, jak tak na mnie patrzą tym swoimi oczami i czekają aż coś powiem to czuję się związany umysłowo i nie mogę słowa z siebie wydusić

Gość wiesz co0..
Jak widzę takie typy, to żal dupę ściska za przeproszeniem :) Jakaś kobieta, zaproponowała Ci obiad, a Ty jeszcze zacząłeś wymyślać, ze taki to nie, bo Ty wolisz to i to, a co Ty możesz kobiecie zaproponować? Nie masz pracy, pewnie nie masz samochodu i kasy, samą fascynacją Tobą kobieta ma użyć, a może byś zaproponował..Ja Ci ugotuję Kochanie..Nie, cham zawsze będzie myślał o sobie i o swoich potrzebach, jeszcze powie - mogłaby gotować, a Ty mógłbyś miec pracę w tym wieku Kochany,

Gość Wieliki Elektronik
A najbardziej z ludzi noje sie kobiet. Dlatego od razu juz na wstepie pokazuje gzdie ich miejsce. kuchnia, gary i cisza

Gość hhehehahahahahahaha
rozpierdalacie system, elektroniku kup sobie koze, za troche owsa i siana pokocha cie całym zadem

Gość Fifka2
O, faktycznie jakaś miła kobietka zaproponowała obiad a ty zachowałeś się po buraczanemu, musisz się dużo nauczyć, im później tym gorzej. Nie ma się czego bać, jeśli jesteś przystojny to mamy umówioną randkę :P Nie chcę być dłużej turpistką, ileż można kochać i opiekować się brzydalami :-)

Gość NIE NADAJE SIĘ NA NIAŃKE
Co z ciebie byłby za pożytek???? Nie pracujesz - czy potrafisz coś w ogóle? Z wyjątkiem przesiadywania przy kompie? Ja potrzebuje takiego mężczyzny żeby mieć w nim oparcie.Na niańke się nie nadaję.Czytam że stawiasz wymagania! Radzę wez się za robotę, bo w tej sytuacji jedynie można cie olać!