Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Epicki Tham Telvahdrox

Kompanów poszukuję

Polecane posty

Nieulękli włóczykije! Któż poważy się porwać na smoka? Niechaj taki dzielny woj zabiera swe buty na łódź naszej braci.Mięso będzie z miodem, płomień ognisk wśród błękitnych wichrów Białego Masywu Thalan An'dhuila. Nasze żelazo poniesiemy przez najwyższe szczyty aż po kresy Zatok Walmedarskich. Lecz któż się poważy?

Gość drewniany edek
może idz konia zwal

Gość Ser Robin
ja nie mogę, zazwyczaj podkulam ogon i hożo umykam :)

Gość Ser Robin
nie byłyż one tak liczne, ale przyznam, zem czasem biegł niczym białogłowa ścigana przez hordy napitych winem obrzympałów.

Gość Le Soldat
ja z chęcią się udam na zacną przygodę, potrza nam jakichś dziewek cobynam umilały podróż, jam jest możnym Warlordem co sam potrafię pokonać hordy barbarzyńców, nie lękam się też innych potworów, potrzeba mi bishop'a to mogę duże trainy robić

Gość Le Soldat
zatem wsiadam na Twoją łajbę i płyńmy ku nowej przygodzie

Gość Ser Robin
przekonałeś mnie, jeno wysuszę mięso i wyhędożę dziewkę z wioski bo niezwykła chuć po mych lędźwiach krąży

Gość Ognista niewiasta
Mnie żaden smok nie straszny :P A i z niejedym dzielnym wojem walkę wręcz stoczyłam ... ;)

Gość Ser Robin
trwogą ogarniają mnie dziewki na łodzi. To przez nie moi towarzysze zostali straceni w lodowej cieśninie . Ja na to nie mogę się zgodzić wszak one ściągają złe duchy. A i nam, dzielnym wojom nie pozwalają w spokoju udać się na spoczynek.

Gość Ognista niewiasta
Jam niewiasta wiekiem dojrzała i będę ino dbała co bym Wam jadła na łodzi nie zabrakło, a i czystych koszul starczyło ;) Żadnemu wojowi nic nie ubędzie, jak se przy nim siądę na łodzi ;) A spódnicy nieco rąbka uchylę, jeno wtedy, jak mnie który swoim męstwem zachwyci ;) Nie bój że się mnie ser Robinie, bo kompan do trunku i śpiewu ze mnie przedni ;) A i pierś mam taką, że niejeden potwór rozum postradał, to i może na smoka podziała ;)

Gość Ser Robin
a zawżdy niech i tak będzie. Jeno powiadam, żem skory do harców.

Gość Ser Robin
spróbuję, w końcu z łodzi uciec nie będzie łatwo. Zabieram zatem miecz, włócznię, długi nóż, oraz topór. Tarczę wezmę, gdy tylko kowal z wioski ją wykuje. 🖐️

Gość Ognista niewiasta
A jakości niewiele kompanii tu zagląda :P Niewiast za mało czy sił na smoka nie starcza :) Pewnie kompanija woli pod pierzyną z dziewkami swawolić niźli na ocean przygód wypłynąć :) Jam gotowa na łodzi zasiąźć, żem nawet okrycie na ten czas nabyła ;) http://www.partybox.pl/prod_17542_kostium_wojownicza_kobieta_wiking_-_s.html A że odzienie kuse nieco, to i trza będzie czasem do jakiego woja się przytulić i ogrzać. A bywajcie zdrowi Telvahdroxie, ser Robercie i inni ziomkowie 👄

Gość Szajka z hotelu Grand
Kompanów????A jak ty sodomita????