Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamandnaa

o ludziach z kafeterii....przeczytajcie!

Polecane posty

Gość mamamandnaa

wchodze od jakiegos czasu na kafeterie i zauzwazylam że: ludzie kupują tu tylko wozki powyzej tysiąca zł, najlepiej w cenie okolo 2tys zł, albo drozej, kupuja wszystko markowe firmowe, pokoiki dzieciece urzadzaja za okolo 10tys zł wszystko nowe i firmowe meble wyszukane najlepiej rzezione kwiatki i misie na nich itd itd... albno na zamowienie meble i wogole... kolejne co zauwazylam to zawsze jak tu ktos zalozy temat o męzu czy chlopaku ze sie dzieckiem nie zajmuje lub zoną itd to od razu jej wszystcy piszą to go rzuc i odejdz! a nikt nie doradzi jak problem zalagodzic czy rozwiazac. wszystkie tu panie analizują dokladnie co dziecko je i pije, nie uzywają cukru , jakies ekologiczne jedzenie wyszukane dania podaj a dziecku niby te dania przygotowują wyszukane i trudne doi zrobienia i do kupienia produkty a tak naprawde widac ze caly czas na kafe siedzą,.

Gość you are silly
yyy... heheh gdzie wyczytalas o tych wozkach i pokoikach XD ... heheh pierwszy raz krytykuje na tym forum ale musze ... twoj topik jest bez sesowny i nie trzyma sie kupy. daj troche przecinkow i kropek moze bedzie bardziej sesowny :)

hehe asiamt zgadzam się. Ja kupiłam wózek poniżej 1000 zł bo używany:P Na początek kupiłam dwia mega paki Używanych ciuszków i bardzo mało mam nowych a już na pewno nie firmowych. Przed chwilą sama pisałam, że nie lubię miskować żadnych obiadków i mam nadzieję, że będę to robiła jak najpóźniej:) A i pewnie z gotowych słoiczków będę korzystać więc nie ma co generalizować.

Gość you are silly
agoraa - zgadzam sie z toba .. nawet 17 latka ma juz swoje mieszkanie meza i dziecko w drodze, samochod i na wszystko je stac :) i rodzina jest szczesliwa

oj przyznam sie, zę ja wózek mam właśnie za 2 koła, ale to gondola + spacerówka + podstawa do fotelika, bo za fotelik to już osobną kase wyadałam jedzenie, no u nas zazwyczaj robione przez nas, soki też, jak pisałam na innym temacie ale pokój młodego stoi pusty i nie urządzony, mam w nim tylko komodę i pudła na zabawki, czekam do wiosny aż młody sie trochę "ustatkuje" hehe i dopiero wtedy urzadzimy, poza tym będzie wtedy przypływ większej gotówki, więc i dlatego

Asiamt- ok ty kupilas wozek za 2 tys ale mysle ze to nie az taka wygorowana cena za wszystko praktycznie bo masz caly zestaw. Ale tutaj sa takie kobiety ktore oplywaja w luksusy. Ostatnio czytalam topik ile kto wydaje na zycie i ile zarabia to prawie wszystkie mialy ok 10 tys na miesiac za jedna pensje! I ja sie pytam gdzie znalezc prace za 10 tys?? Moj maz zarabia 2 kola i musi satrczyc na trojke na jedzenie oplaty pampersy i inne duperele. Tak wiec nie kazdy ma tak kolorowo. A inni maja jeszcze gorzej

Gość gluck:):)
a ja nie wiem co dziwi autorke wozek za 2 tys to raczej taka srednia polka, bez przesady, sa drozsze, lepsze, bardziej "wypasione" meble na zamowienie-a to cos dziwnego? porzadne mebelki do pokoju dziecka-dziwi cie ze ludzie inwestuja w cos lepszego, na lata, nie kupuja tanizny i chinskiego szmelcu? zdrowe zywienie dziecka-owszem kazdy ma pewnie na to inny poglad co nie zmienia faktu, ze kazdy chce dla dziecka jak najlepiej, chce zeby bylo zdrowe i pelne wigoru....dania wyszukane? podaj jakis przyklad bo jakos nie przyoiminam tu sobie topikow z "wyszukanym menu"... a co do porad w temacie partnerow to wybacz, ale jak kobieta pisze, ze maz ja leje i wyzywa od najgorszych to co jej radzic? zeby go przeprosila i z nim porozmawiala? litosci...

Gość Czekajac na rozum
no i ja sie zgadzam z autorka, tak mniej wiecej wyglada 90% wypowiedzi.... najlepsza analiza kazdego punktu z zachowania dziecka...od kupki, kaszki, poduszeczki, sposobu trzymania lyzeczki, po ksztalt zabka, dlugosc pazokcia..zwariowac mozna, jakby dzieci byly odlane z jednej formy hehe

e tam, bo tu każdy sobie może pisać co chce:) Ja nawet jakbym zarabiała tyle to nigdy bym o tym nie napisała na forum, bo nie mam pojęcia po co.

agoraaa, agencja pracy w ktorej pracuje poszukuje w tym momencie m. in pracownika na stanowisko kierownicze w firmie transportowej, bez jakichs super wymagan, za pensje 9 tys bruto to ok 6,5 do reki wczesniej szukalismy kierownika do firmy spedycyjnej za-uwazaj-12 tys brutto na m/c

co do porad w temacie partnerow to wybacz, ale jak kobieta pisze, ze maz ja leje i wyzywa od najgorszych to co jej radzic? zeby go przeprosila i z nim porozmawiala? litosci... dobre na takich nie ma litosci i też doradzę odejście, tylko i wyłącznie

nie wmawiajcie ludziom, ze wszyscy klepia biede, owszem lekko nie jest ale to nie znaczy ze nie ma ludzi z zarobkami ok 5 tys/miesiac sa i jest ich calkiem sporo

gluck a co to za firma?:) Moja szwagierka jest kierownikiem w firmie spedycyjnej i zarabia niecałe 4 tys

a najlepsi sa ludzie, ktorzy mysla ze duza kase zarabia sie siedzac w cieplym biurze i popijajac kawke od 7-15, bez koniecznosci ciaglego podnoszenia kwalifikacji, bycia dyspozycyjnym robia wielkie oczy na rozmowach jak pracodawca wymaga od pracownika, ze bedzie uczeszczal na kurs angielskiego technicznego, przez pracodawce oplacanego!!!, robia oczy i zdziwienie i pytaja, ze jak to, po godzinach? ale zarabiac z 5 tys na miesiac chcialby kazdy:O

O właśnie a mąz jest zachwycony tymi "rikszami" czy nie wiem jak to nazwać - pojazdami, w których siedzi maleństwo i to doczepia się do roweru dorosłej osoby. Gdzie takie coś można kupić? ( nie koszyczek na rower tylko taki pojazd na chyba 2 kółkach właśnie)

no wybacz, nie moge podac co to za firma:) moge napisac ze firma transportowa w jednym z wiekszych miast na Sląsku, dziala na terenie slaska i malopolski jakby ktos sie postaral to nawet ogloszenie bez trudu znajdzie na jednym z portali z ogloszeniami o prace:P

ważka moze gdzieś w internecie, albo można zapytać w sklepie z rowerami my mamy fotelik dla młodego z tyłu rowera

Gość you are silly
ehh no tak ale dziecko i tak wyrasta szybko z np. ciuchow i co wydam 500 zl na ciuszki a potem co z nimi zrobie oddam ? .. tak czy in aczej 95 % ludzi na kafeteri to pozoranci .... sa bardzo bogaci, poustawiani /lun hejterzy tylko krutykuja - to najgorsze forum jakie widzialam

gluck a ja mogę Ci podać, szwagierka w Rabenie pracuje czyli też spora firma a jednak zarobki o połowę mniejsze, także chyba różnie to bywa. Asiamt no w internecie bym poszukała jakbym znała nazwę tego:)

ważka wierze ze dana branza moze miec rozstrzal zarobkow od 1500 do 15000...wierze, serio, rekrutowalam setki ludzi za rozne pieniadze... ale nie mozna gadac ze wszyscy zarabiaja pensje minimalna i kupuja najtansze rzeczy, ze nie ma ludzi, ktorzy wydaja gruba kase na zycie i dzieci....