Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamandnaa

o ludziach z kafeterii....przeczytajcie!

Polecane posty

a niech sobie ludzie piszą co chcą,mi to nie przeszkadza dla nie których to tylko marzenia,które mogą zrealizować tylko na kafeterii!jeśli się wypowiadam w danym temacie to nie zwracam uwagi czym kto się przechwala!A TEN TOPIC TO UWAŻAM ZA BEZSENSOWNY!

gluck na pewno są tacy ludzie, tylko autorce chodziło raczej o to, że na kafe 90% to bogacze, ale przecież to tylko forum, tu każdy może być piękny, mądry i bogaty:)

Gość gluck:):)
ja w ogole to zastanawiam sie jak mozna az tak brac do siebie, to co ludzie pisza na roznych forach, owszem mozna sie poradzic w jakiejs sprawie, ale branie udzialu w topikach gdzie jeden przez drugiego licytuje sie co ma, ile zarabia, co widzial, gdzie był to zupełny absurd

Gość gluck:):)
no to niestety autorka widzi chyba to jedynie, co chce widziec, bo ja na przyklad widze i topik o zarobkach 10 tys i mamy piszace nt zasilkow z mopsu, widze topik o luksusowych ubrankach i taki gdzie ktos prosi o wysyalnie mu odziezy i zabawek bo ma biednie i go nie stac:(sa tu rozne mamy, roznie zarabiajace, a autorka uogolnia i to bardzo.

dokładnie można komuś poradzić, pogadac, ale licytowac się? chwalić? kiedyś popełniłam ten błąd i zostałam "zlinczowana" hehe, bo jak to możliwe w polsce, ale czasem różne cuda sie zdarzają

pewnie że tak. Tu każdy może napisać że ma 3 jachty i wille w Hiszpanii. A ja nawet jakbym miała to bym nie pisała bo i tak by nikt nie uwierzył:D

A mnie sie wydaje, ze czesc kolezanek zazdrosc zzera. Po prostu uwierzcie w to, ze niektorzy zarabiaja po 10 tys i wiecej, pewnie w szkole pilnie sie uczyli, skonczyli dobre studia, sa pracowici, a moze dodatkowo maja troche szczescia w zyciu. W zyciu roznie bywa, czasem ktos kto sporo zarabia ma naprawde duze wydatki zwiazane z rodzina i wtedy wozka za 2 tys. Nie kupi, a czasem ktos zarabia mniej, ale rodzine ma mala i np. nie ma wysokich miesiecznych oplat i moze sobie na wozek za 2 kafle pozwolic.

Gość fffffdfd
gluck to chyba wszystkie rozumy pozjadała, miałam nic nie pisać ale jak widze takie przemądrzające się babsko to sie niestety nie da;)

a ja dzisiaj to chyba wszędzie zajrzałam, nie mam sił na nic, jakaś osłabiona jestem i poza obiadem nie ruszyłam w domu palcem:)

no ważka w twoim stanie to zrozumiałe ja za to zaraz po pracy zmykam na działeczkę i pozbieram maliny i pookręcam roślinki

asiamt to miłego dnia:)U nas rano był mróz ale widzę, że już koło 10 stopni i słoneczko, ale i tak nie wychodzę już dziś.

Gość TAKAZLA
mamamandnaa no wlasnie widac kto tu calymi dniami na kafe siedzi haha po za tym jak nie pasuje to wypad!

u nas były 4 stopnie, ale pędzę zobaczyć jak tam moje kochaniutkie marcheweczki hehhe Tobie tez miłego popołudnia i nocki

Gość mamagiema
A ja dla córeczki mam wózek 6,5 letni, kupiony za 500zł.z niemieckiego EBAYA. Wózek ten wozi 4 dziecko, jest trochę odrapany, ale ogólnie zajefajny :)