Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaafiolka

chłopak płacze po kłótniach?

Polecane posty

Gość wiolkaafiolka

i wygląda na to że w tym związku to ja mam jaja (w sensie emocjonalnym) ogólnie nie mam mu nic do zarzucenia bo jest normalnym chłopakiem, nie żadnym miękkim jajem, ale to już staje się męczące takie duże dziecko. czy to jest u facetów normalna reakcja?

Gość wiolkaafiolka
potem nie chce mnie ruchać przez 2 tygodnie i muszę sama sobie palcować łiłę

Gość mała roslineczka
Normalna, mój facet też płakał po kłotni- w sumie 2 razy, nie że sie zasmarkał jak 5 latek :D ... widze że mu baaarzo zalezy, i żadna ciapa z niego ;)

Gość anita212
wolisz zeby dawal ujscie swoim emocjom obijajac ci twarz?

Gość dsdaafagh
jakie wy jesteście głupie , to że facet płacze jest ciapą? ale jak przywali w ryj to super macho? tak te głupie mamuśki wciskają małym chłopczykom , nie mazgaj się, chłopczyki nie płaczą itd bla bla mężczyźni mają zakazane okazywanie uczuć , potem zawały , samobójstwa

Gość w dzisiejszych czasach.....
:D

Gość asbis
to wcale nie jest prosta sprawa wytłumaczyć kobiecie, że się NIE jest wielbłądem, oczywiście najprościej jest to zrobić łopatologicznie albo huknąć drzwiami i pójść na piwo do gospody aby kobiecie nie dać okazji do kłótni skoro z nudów lubi się kłócić i wymyśla bzdury

To swiadczy o jego wrazliwosci a nie slabosci. Wedlug mnie prawdziwi mezczyzni nie wstydza sie swoich lez. Lepiej w ten sposob okazywac emocje niz zloscia.

Gość ciemna cholera
ja to cenie;; a jak jeszcze płacze i umie sie zminiec na dobre:)

Mój dwa razy płakał ale nie tak ze szlochał jak malutkie dziecko tylko tak z bezradności.. :-( ale jak zobaczyłam taka minę jego to az mi się serce kroi przytulałam go i nic nie miałam przeciwko żeby dalej płakał i nigdy nie pomyślałam ze jest ciapą nie zdarą.. Itd !

Gość tralalala bum bum
mojemu kiedyś też łzy poleciały jak się pokłóciliśmy.. moim zdanie to znaczy, ze bardzo mu zależy