Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozum kuriozum

Co ja mam robić? Jestem zrezygnowana, rzygać się chce tą sytuacją

Polecane posty

Gość Goldi 2011
Siedmiomilowy pantofel - no właśnie NIC! Wiesz, z rodziną to tylko na fotografii i to czarno-białej dobrze się wychodzi:)

Czy ja wiem ... myślisz, że to tylko dlatego, iż to jest rodzina? - a z innym ludźmi to jest bajka? Rodzina to też ludzie, w sensie, że ludzie jacy są ... to każdy wie ;) Ja się trzymam osób, z którymi mi się fajnie spędza czas, czy to rodzina, czy nie - dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Rozumiem, że Ty na rodzinę zamknięta, a na "obcych" otwarta? ;)

Gość Goldi 2011
Nie do końca- jestem otwarta dla wszystkich... ale rozsądnych. Utrzymuję kontakty z niektórymi członkami rodziny (a dość duża jest) i mam wielu "obcych". Pisząc poważnie - ciężko mi określić, którzy to dobrzy znajomi, a którzy przyjaciele.

No a np. dostajesz zaproszenie od rodziny, z którą wolałabyś nie utrzymywać kontaktu (są tacy?) - co robisz? - jedziesz na przekór sobie, czy czynisz tak, jak czujesz i mówisz wprost o tym, co czujesz? Wybacz, że Cię tak prześwietlam, ale jak coś ukrywasz ... to prędzej, czy później, to znajdę! ;)

Gość Goldi 2011
Jest tak - jak nie jestem dyplomatką, więc nie potrafię udawać. Nie lubię też oszukiwać i kłamać. Ciężko ze mną wytrzymać, bo walę zawsze to co myślę, ale staram się robić to w sposób cywilizowany. Nie mam takich sytuacji - z tymi, z którymi utrzymuję kontakt - jasna sprawa, z tymi, z którymi nie - nie zapraszamy się, ale np. dzwonimy z imieninowymi życzeniami i tyle. Wyłączam śluby i pogrzeby.

Gość Goldi 2011
miało być - JA nie jestem dyplomatą, oczywiście

Gość nie pochwalam
siedmiomilowy- lubię cię :)

Gość Goldi 2011
Dobranoc, miłych snów:)