Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurvvvvvvvvvva

Jakim cudem dziewczyny mają takie super figury ? jestem szczupła i wyglądam jak

Polecane posty

Gość wkurvvvvvvvvvva

jakas kura :O ogladam jakies klipy muzyczne albo fotki lasek z USA na facebooku masakra idealna budowa ciala, wszystko na swoim miejscuy, zajebiste cycki posladki no wszystko :O ja jestem szczuplutka, piersi mam fajne ogolnie wygladam ok ale na zdjeciach, filmach widac zem nie idealna :( nie wierze ze one wszystkie uzywają photoshopa :( albo faceci to samo... na ulicach sami brzydcy lub przecietni ktorych nazywamy przystojnymi a po tym co zobaczylam ehh podobnie jak z dziewczynami jakim cudem oni tak wyglądają ? byl ktos w USA i potwierdzi ?

W USA jest plaga otylosci, a w internecie wiekszosc ludzi poprawia zdjecia photoshopem. Zejdz na ziemie kobieto.

w USA przecież są prawie same grubasy. a laski z klipów to profesjonalne tancerki. ty czerpiesz wiedzę z teledysków? lol.

Gość wkurvvvvvvvvvva
no sory ale nie bylam tam nigdy wiec pytam :O niemozliwe zeby wszyscy byli grubasami, skąds ich do tych filmow przeciez biorą

wkurvvvvvvvvvva - tam dużo ludzi biega, dużo cwiczy, dziewczyny stac na poprawe cycków. I naprawdę bardzo dużo ładnych dziewczyn chodzi ładnych a otyłe są tylko dzieci i murzynki

Gość lal llala lleee
To co widzisz na filmach to prawda (nie)stety. Owszem grubych i mega otyłych ludzi jest bardzo bardzo dużo, ale po drugiej stronie barykady stoją ci Fit, piekni młodzi i bogaci, czesto poprawieni u chirurga, widać to zwłaszcza w dużych miastach, można się zesrać z zazdrosci

Gość co za tumanoidy
oczywiscie jak w kazdym kraju jest grupa osob ktore wyglada idealnie w stanach sa "stany" gdzie chodza super towary jak np na florydzie ale w innych rejonach jak np Texas to widac tylko wage ciezka 100kg+.

Gość gmhv, mghgm
najlepsze lachony są w Kaflifornii, Nowym Jorku i na Florydzie grubasy to mieszkają na południu, biedota farmerska murzyńska albo spaślaki w wielkich miastach ktorzy nawet do taksowek sie nie mieszczą

Gość 5ggggfh
zarz zaraz ! grubaski mają na ramionach tzw motylki, wiec mogą swobodnie LATAĆ !!! w Warszawie mamy Spidermana, wiec Batman tez gdzies jest no i juz wiem gdzie :)

Gość 5ggggfh
biurwy w duzych firmach dostają ok 3-5 tys :O

Gość 5ggggfh
za darmo ? nie wierze, trzeba miec cos z deklem zeby tu siedziec non stop :O co wejde na forum to te same nicki : Offerma - na 100% zjeb z o2 albo bliski znajomy modki, ma tutaj specjalne przywileje, nie wolno go obrazic bo zaraz skasują topik podobnie jak Fikuu mikuuu ... Regres ,albo Zdesperowana zona domowa ktora juz tu nie pisze po odkryciu ze byla oszustką i wcale nie mieszka w londynie, nie ma bogatego angola a foty zajebala z neta

Gość stoooo
zab-x vel zelek oraz offerma i regres ,piszą tu od lat, tak donosza kafeteryjni tropiciele