Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia244324244

Co mam zrobić ? Facet mnie olewa co chwile

Polecane posty

Gość Julia244324244

A ja sie ciagle tym przejmuje... przez niego zaniedbałam przyjaciół i wiele innych waznych spraw. tzn niby on sie odzywa ,ale czasem jest totalna olewka z jego strony np nie pisze caly dzien choc może Tak sie zastanawiam czy to zakonczyc? Nie narzucałam mu sie wrecz przeciwnie - jak mnie oleje ja tez milkne potem i potem on jest jakis czas milutki ,a potem znowu jest to samo.... Naprawde nie mam już siły :( bedzie mnie to bolało jak cholera ,ale może na dluzsza mete lepsze bedzie jak sie rozstaniemy? Bo nie wiem czy miłość ma polegac na ciaglym marwieniu sie dlaczego on znowu sie nie odzywa...

Gość Julia244324244
Poza tym tak sobie myślę ,ze może jak pierwsza to zakonczę będzie mi chociaż troszke lżej niż kiedy on to zrobi?

Gość AcoGdybyDzienMial6h??ONA
A ile masz lat? Zakoncz to. Bylam w zwiazku 4 lata, w zwiazku, w ktorym partner ciagle mnie olewal. Dzisiaj moge miec faceta, ktory robi dla mnie wsszystko, ale boje sie wejsc w zwiazek, lwlasnie przez tamta relacje

Gość Julia244324244
24, on 28... niby on sie odzywa codziennie i wszystko fajnie ,ale co z tego jak czasem potrafi sie nie odzywać 2 dni bez powodu bo go chyba nie obchodze czy co...

Porozmawiaj z nim o tym, zobaczysz reakcje. Nie warto marnowac czasu dla kogos, kto go dla ciebie po prostu nie ma.

Gość Julia244324244
Rozmawiałam to zdaje egzamin na bardzo krotką mete ( 2 ,3 dni) . Nie odzywanie sie do niego na troche dłużej,ale i tak pozniej wszystko wraca do normy A moze jemu sprawia jakas satysfakcje ,ze mnie olewa czy co? sama nie wiem z czego to sie bierze... czy kompetnie mu nie zalezy?

Niektorzy faceci tak maja, zalezy im, ale nie sa przywiazani do telefonu. Masz 24lata wiec postaraj sie wyczuc jego intencje.

Nie wiem czy tak od razu zmienic. Moze to byc kwestia przyzwyczajen, a moze faktycznie mu nie zalezy. 2 opcje do wyboru.

Gość dsdr56
ja tak miałam. było super ekstra,a później dzień lub dwa się nie oddzywał i nie oznaczało to wcale jak myślałam,że mu nie zależy. Chciał po prostu porobić parę ważnych rzeczy w domu i bardziej za mną zatęsknić :) ale mimo to powiedziałam mu o tym ,że mnie to boli i późziej mielismy juz stały kontakt :) wiesz, zależy co kto ma na myśli przez nieoddzywanie się. Porozmawiaj z nim szczerze.

Gość Przemysłaf 21
Ale jęczysz . Coś się stanie jak przez dzień nie napisze ? Może to on musi nakręcać tematy a Ty tylko słuchasz więc może chce sobie odpocząć co ? Byłem z dziewczyną pisałem ciągle ale też po jakimś czasie nie pisałem np przez dzień bo chciałem trochę poczuć się swobodnie a nie cały czas przy telefonie

Gość 11 lat mlodsza....
moj byl lepszy odzywal sie zawsze latem i zima... ...bo myslal ze jestem smarkula i w mam go gdzies, ze tak tylko sie nim zabawiam od 4 lat jestesmy razem, kontakt telefoniczny lub spotkanie rzecz jasna codziennie :)

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość Livia973
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Karinaa1983
Na szczęście nie mam już takich zmartwień. Odzyskałam ukochanego dzięki wspaniałej wróżce jaka jest Pani Sigita. Jakby ktoś potrzebował, to na http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ jest kontakt do niej

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl