Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jull6591

Mój chłopak pali marihuane

Polecane posty

Gość Jull6591

Witam, dość rzadko udzielałam się na forach, jednak tym razem kiedy już sama nie wiem jak sobie z tym poradzić, zwracam się do Was, może też miałyście kiedyś podobny problem i wiecie jak dać radę. Otóż, mój chłopak pali marihuane, nie zdarza się to często ponieważ wie jak bardzo się denerwuje kiedy już zapali. W zasadzie nie potrafie odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego aż tak mnie do wkurza. Sama próbowałam 2 razy, ale nie widziałam w tym nic co mogłoby mi się spodobać. Największy problem polega na tym, że większość naszego wspólnego towarzystwa pali średnio 2 razy w tygodniu. Myślę, że gdybyśmy się z nimi nie zadawali to problem szybko by zniknął, jednak to nasi przyjaciele, sama próbowałam kilka razy dowiedzieć się od nich samych co tak naprawdę jest w tym fajnego, że tak bardzo to lubią, ale nie umieli mi odpowiedzieć. Zaczynam trochę obarczać winą siebie, bo może to ja się po prostu czepiam i szukam problemu tam, gdzie go nie ma. A stosunek do Marihuany mam taki ze względu na to, że moja siostra wiele lat temu będąc w moim wieku właśnie przez towarzystwo wpadła w narkotyki. A zaczynało się tak samo, marihuana raz na tydzień, raz na dwa tygodnie. Potem jednak to było już za mało i chciała czegoś więcej.. Cała rodzina próbowała ją z tego wyciągnąć przez dobre 3 lata, na szczęście się udało i do dziś nam za to dziękuje, jest teraz szczęśliwą żoną i matką. Bardzo go kocham i nie chciałabym po prostu, żeby jemu przytrafiło się coś podobnego. Wiem, że może sama Marihuana nie jest szkodliwa, ale mam obawy, których nie umiem się pozbyć. Jeśli któraś z Was ma podobny problem lub miała i wie jak sobie chociaż po części z nim poradzić, to proszę o pomoc :)

Gość on_28wwwaa
sama trawka nie jest taka szkodliwa,papierosy bardziej szkodza i alkohol. Niestety jest droga i posiadanie jest karane wiec lepiej nie pal bo ci sie spodoba wkoncu. Chlopak pali i raczej nie przestanie,to tak na zasadzie jakby Ci ktos zabronil jesc slodyczy bo tucza i psuja zeby.

Gość maceikpastusiak
twój chłopak to Palikot wow