Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to super laska !!!!

Renata Dancewicz to mądra kobieta

Polecane posty

Gość to super laska !!!!

nie przepadam za nią jako aktorką ale podoba mi sie ze coraz wiecej celebrytów mowi glosno o swoich pogladach, w nich nadzieja ...ze za posrednictwem kolorych pisemek typu SHOW, Party, Viva dotrą do małych miast wiosek i emerytek ktore namiętnie je czytają :)

Taaa :D Gwiazda Dancewicz przygasa i baba musi się na czymś wypromować. A najlepiej na czym? Na niechęci do KK, jak większość przykurzonych aktorzyn. Na marginesie: nie jestem katoliczką i KK nie bronię, bo wiem, kim są te zakłamane czarne sukienki.

Gość to super laska !!!!
nie szkodzi tak jak pisałem nie lubie jej jako aktorki :D wazne, ze sie odezwała ;) bo Doda to niestety za mało i nikt jej nie traktuje powaznie ;) czekam jeszcze na Kodrata, Zanussiego, Stuhra, Jande i innych

Gość wyjątek
taaa, gwiazdeczka, jednego filmu, w którym pokazała cycki :D:D:D

"nie szkodzi tak jak pisałem nie lubie jej jako aktorki wazne, ze sie odezwała" xxx Taaa :D Jasne. I tak nikt jej nie bierze na poważne. Poza tym... Przecież to góralka ze Wzgórz Golan.

Gość 0222001111210
Polskie aktoreczki i aktorzy to tępaki ktore maja gowno w mozgu, oni nie maja zadnych poglądow, leca tylko na kasiore jak Nowicki ktory kiedys powiedzial ze za pare groszy to on w serialu nie bedzie wystepowal bo to hańba dla aktora a do REKLAMY TMOBILE stary dziad poszedl, DLA KASIORy, stara pierdoła :O podobnie Kora- przez lata zapomniana nagle wyskoczyla z tekstem KSIADZ MNIE MOLESTOWAL :D