Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokonamy paszczury

SMIESZNE I STRASZNE historie o paszczurach i ich nienawiści

Polecane posty

Gość pokonamy paszczury

Dawajcie życiowe przykłady one są niebezpieczne

Gość pięścią w stół
No więc podobno koleżanek należy szukać wśród brzydszych. Nieprawda -moja koleżanka w oczy mi słodziła a za plecami rozwaliła mój związek :P

Gość ddbest
Moja kochana przyjaciółka niezbyt urodziwa tęga słodka i milusia próbowała za plecami mi odbic faceta na szczęście powiedział mi wszystko zerwalam z nią wszystkie kontakty na odchodne jeszcze usłyszałam wyzwiska ze taki facet to jej się należy s nie mi bo jestem głupia i tępa a moi byli podobno jej nie odmówili

Gość cerefion
Mało to historii o pobiciach przez paszczury oblaniu kwasem ciosie nożem?

Gość bykikikiby
Byłam kiedyś na praktykach w salonie fryzjerskim przyszła piękna dziewczyna długie gęste włosy chciała tylko skrucic a te dwie panie fryzjerki zazely ja namawiać na nkwoczesna fryzurke no i zrobiły jej fisia na głowie na środku białe po bokach brązowe włosy ścięte na grzyba wyglądała jak strach na wróble miała łzy w oczach a jak wyszła te dwie debilki się śmiały ze prawie się poryczala szmata i ze nie jest juz taka piękna a wogole to będzie tragedia jak na drugi dzień wstanie :(

Gość utyuti
dlatego najlepiej chodzic do fryzjerów - facetów, kobiety w ogole sie nie znają na fryzurach i zawsze gowno zrobią po swojemu :O bylam u 6 roznych fryzjerem i kazda byla do dupy, mniej lub bardziej , robila wszystko po swojemu

Gość pięścią w stół
Fryzjerki mają obowiązek zwrócić kasę poza tym można je pozwać/

bykikikiby- Biedna dziewczyna. :-( Nie jestem pewna ale za takie coś można nawet siedzieć, bo jakby nie patrzeć oszpeciły ją.

Gość migotka ty coś napisz, bo
jak wiadomo paszczurem jesteś :classic_cool:

Gość ##%:&%#
Raz jakas gruba getta oszpecila moja siostrę tak jej wyrwała brwi ze jedna miaka wyżej a druga wogole od polowy oka szła siostra ja zjebala powiedziała ze nie zapłaci to jeszcze ja wysmiala wyglądała jak kosmita 4 miechy jej włoski odrastały codziennie olej rycynowy masakra

Gość lilicererer
A mnie jakiś prosiak obmierzły czesał na wesele nie moje na szczęście cały czas jakaś babcia obok mówiła ze taka lafna ze mnie dziewczyna i takie ładne włosy a ta widzę w lustrze ze ryj wykrzywiony pokrecila mi włosy przypiela ulizała powpinała jakies wswki nie przeszłam nawet 20 metrów a wszystkie wyleciały dzidą do domu jeszcze raz mylam głowę bo miałam posklejane gluty jakoś to wyglądało sama je upielam ale wesele miałam zjebane wzięła 50 dych za to gowni mój facet był dzień wcześniej i normalnie go sciela a jakiś rok później byłam tam na solarium to szmata powiedziała ze nieczynne tego samego dnia moja kole,anka mówiła ze była po mnie nawet widziała mnie jak wychodziłam i normalnie ja przyjęła pewnie dlatego ze też byla brzydka

Gość mnaguhbubwebdckwehdbkwehbedhb
Kurde, to ja juz teraz wszystko rozumiem. Tez juz mnie kilka fryzjerek zalatwilo. Ostatnio jedna taka, polecana przez moja nie zbyt piekna kolezanke. Zamiast cm sciela mi jakies 10! I do tego wycieniowala, a ze mam krecone to wygladalam jak baran. Ito wlasnie byla gruga brzydka czarownica.