Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet waszych marzeń

Jako facet mówię: dziewictwo u kobiety to dno i porażka

Polecane posty

Nigdy się z taką nie zwiążę. Już wolę żeby moja partnerka miała 1000 partnerów niż nie miała ich w ogóle. Większość dziewic w wieku 18+ to jakieś dewotki, zakompleksione panny, nadąsane cnotki i zimne baby żyjące w jakimiś innym świecie. Wiadomo, że znajdą się faceci, którzy nie mają większych ambicji w życiu jak tylko wziąć sobie dziewicę za żonę, ale ogólnie to żaden normalny facet o szerszych horyzontach na taką nie spojrzy. A jakie jest wasze nastawienie do "czyścioszków"?

Gość airrre
facet waszych marzeń? to jakaś kpina. :classic_cool: raczej: '' kretyn waszych marzeń ''.

Gość ti tu ti tam ti tu tam
Piękne dziewice zawsze w cenie. Marzę o takiej 24 latce

Gość hahaha juz sie stare
dziewice oburzyły. Ja tez jestem, mam 18 lat swiezo skonczone. I jakos mi sie nie spieszy, chyba ze trafi sie chlopak ktorego pokocham. I wcale nie swiadczy to o tym ze jestem zimna. Nie bede sie pchała do łóżka pierwszemu lepszemu, choć mam warunki .

Gość stella...bella
a idź pan w chuj z takim topikiem, panie Półmózg!

Gość smith
młotku każda rodzi się jako dziewica.

Gość aaarwena
hahaha juz stare ale ty jestes juz stara dziewica wg. autora, czytaj uwaznie :)

Gość aby dmuchnąć dziewicę
to facet musi mieć wystarczającą siłę w penisie aby przebić błonę dziewiczą!! Jeśli więc facet jest niskim kurduplem z małymi stopami, to wiadomo że tej siły mieć nie będzie i nigdy dziewicy nie przeleci !!!

Gość kasiaaaadsdfdfd
autorze ciebie stać tylko na to by płacić dziwce na seks, takiego kurwiarza żadna porządna by nie chciała, więc luz :classic_cool:

Gość hejahejj
skoro tak nie lubisz dziewic, to czemu zalozyles o nich temat? lepiej juz przyznaj ze ci jakas dopiekla i przybiegles sie wyplakac

Gość smith
autor to jakiś stulejarz

Gość kiki riki tiki
EEE FACET NAJLEPSZA PARTIA DLA CIEBIE TO DZIWKA Z NAPRZECIWKA, OBOJE SIEBIE WARCI ;) HEHEHE

Gość smith
to pisz chłopie o dziewicach w odniesieniu do wieku

Gość Panikara....
Facet tak pisze bo nie umie przebić błonki. :) Swoim zdechłym plastusiem może co najwyżej wsadzić babci do ucha. :)

Gość smith
czyli 17 i 365 dni to jeszcze ok, ale 17 i 366 dni to już nie ok?

Miałem sporo doświadczonych partnerek w życiu i to z nimi było mi najlepiej. Jak sobie pomyślę, że mógłbym uprawiać seks z jedną z was- dziewicą to to mnie mdli. Pewnie dopiero po roku zdecydowałybyście się na pierwszy raz, położylibyście się w oczekiwaniu, w stresie i niepewności i czekałybyście jak facet was przebije. Żałosne.

Gość Gargamelia Smerf.
Jego Stać Tylko Na Kurwę, Kurwa Za Kasę Zrobi Wszystko, Nawet Opanuje Śmiech Na Jego Widok!!!

Gość dwadzieściajeden.
Nie karmić trola! ;) Przecież to prowo, bo nie ma tak bezwartościowych, ograniczonych i tępych debili jak autor, no bez przesady, ale...jeśli są to niech wracają do rynsztoka. :o

Gość lidl jest tani...
facet marzeń to jest to, nie bzykacje nigdy go, on z kurwami po imieniu, wypierdalaj stąd jeleniu!

Gość smith
wiesz co ty facet czy jakoś tam , lecz sie na nogi.

Gość masz racjeeee
prawie zadna kobieta z tego forum ci nie przyzna racji bo tu same niedorbione dziewice ale masz racje i chwala ci za to dziwice to dno i tez widze ze same wariatki z nich cos nie tak pod kopula jesli laska 20 wzwyz jestes dziewica 18nastka to jeszcze ok ale 20 lat i byc dziwica? hahhaa