Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet waszych marzeń

Jako facet mówię: dziewictwo u kobiety to dno i porażka

Polecane posty

w polsce jak jakas laska lubi seks i nie wstydzi sie do tego przyznac to pozniej ma taki najazd jak to widac po tym forum, ze kurwa, taka, sraka i owaka. takie ograniczenia.

Gość smith
ty autor, jarzę, masz do wyboru, kandydatkę na żonę, dziewicę, ale wolisz tą dobrze wymieszaną przez kumpli z osiedla. twój wybór.

Gość smith
jakie ograniczenia, puszczaj się cipo. twoja sprawa, ale ja nawet kopnąć ciebie bym się brzydził.

Gość sexualna22a
kurwa ty jebany kutasie Polska i Polacy to jest naród ludzi inteligentnych i z zasadami i historia pokazuje że jesteśmy narodem walczącym o swoją wolność o honor i ojczyznę a przez takie kurwy jak ty wielokrotnie upadalismy .nie życzę sobie żeby taki śmiec obrażał mój kraj i moich rodaków.ją jestem dumna że swojej narodowości a jeśli ty nie jebany gnoju wypierdalaj z Polski.Polacy góra jebac takie robacwo jak ty bez tożsamości narodowej.ludzie nie dawajcię się obrażać jakiemuś idiocię.

nie, dzieki, od 5 lat mam jednego faceta z ktorym sie 'puszczam', a ty i to czego ty sie brzydzisz lata mi kolo ch.. :)

Gość smith
co tu się obrażać, bierzę sięc buraka, nadaje mu temat, a potem gościu piszę że dziewice są be :P

Gość smith
ja masz jednego to co tu się napinasz? tu koleś o qrwach temat zagaił.

tozsamosc narodowa... no super brzmi, w praktyce zakrawa na nacjonalizm :) ludzie wymyslili sobie granicy, stworzyli sobie jezyki i uwazaja sie za spojne stado. jak sie lubisz ograniczac to twoja sprawa.

mam jednego, ale on mnie bral "doswiadczona" :) autor nic nie pisal o tym, ze jego zona ma go pozniej zdradzac.

Gość smith
zboczeniec wypisuje, ze nie lubi dziewic, czytają to pitki z gimnazjum i chcą czym prędzej cnotę stracić, bo jakiś idiota napisał, że cnota to wstyd.

Gość smith
a czemu niby, zona ma autora nie zdradzać? jak nie jest dziewicą, to wszystko wolno.

a to ze ktos nie rozumie co ma autor na mysli to nie jest wina autora. kazdy niech robi jak uwaza, jeden moze wolec dziewice za zone, drugi doswiadczona, o gustach sie nie dyskutuje. tylko ze ten co woli dziewice za sam fakt posiadania blony musi niestety byc bardzo ograniczony. partnera wybiera sie kierujac sie wazniejszymi cechami charakteru niz to czy komus "dala" czy moze nie.

jak nie jest dziewica to wolno zdradzac bedac w stalym zwiazku???? czy ja dobrze czytam?? z toba widze nie warto dyskutowac bo mnie sprobujesz zrownac ze swoim poziomiem ;)

Gość ktos tu bedzie mial na
sumieniu niewinne nieletnie dziewięć, które po przeczytaniu tego topiku zaczną się puszczać :(

mojemu facetowi nie zalezy na tym ile mialam partnerow, ani czy bylam dziewica czy nie bylam. widocznie mial wazniejsze sprawy do przemyslenia wiazac sie ze mna..

Smith jesteś tak ograniczony, że brak mi słów. Tak się tutaj udzielasz, bo pewnie poruszyło cię jak napisałem "Wiadomo, że znajdą się faceci, którzy nie mają większych ambicji w życiu jak tylko wziąć sobie dziewicę za żonę". Widać, że ten fragment idealnie pasuje do ciebie.

dajcie no spokoj, nikt nagle nie zmieni swojej cechy charakteru i nie zacznie sie "puszczac" bo ktos na forum napisal... a jak zacznie cos robic wbrew sobie to idiotka i taka nie nalezy sie przejmowac... podtekstow seksualnych w prawdziwym zyciu i tak naokolo nie brakuje wiec nie sadze zeby ten temat mial jakakolwiek moc skutkowa :)

ale te dziewice chyba też Cię nie będą chciały:) więc sprawa załatwiona. ;)

Gość sexualna22a
ludzie bez ograniczeń i zasad to zwykle zwierzęta. . Będą pić palić jebac się po latach z każdym kto ich zechce obrażać innych i krzyczeć że to wszystko w imię nie ograniczania się.żal mi takich pustaków i śmiem twierdzić że przez takich jak wy nasz kraj tak wygląda przez te wasze chuja warte krzyki o swobodzie bachory w gimnazjum zabijają gwałca i tracą dzidziewicvo . . To wasza wina popaprancx. Świat zmierza do końca skoro debil twierdzi że dziewictwo to dno.jesteś najgłupsza osoba jaką spotkałam na kafe zgłaszan temat do usunięcia .mam nadzieję że normalni ludzie odwrócą się od takiego debila.nacjonalizm to nic złego.niektórzy przelewali krew żebyś kurwo jedną z druga nie mylą nóg ruskim czy niemcom.żegnam robacwo

spoko i tak nie mam nic do dodania w temacie :) moze tylko tyle, ze w koncu znalazl sie facet ktory potraktowal nas na rowni sobie a wy go za to zjechalyscie. w polsce jeszcze dluuuuugi czas nic sie nie zmieni w tym temacie. facet moze , baba nie - bo jest baba. dzieki bogu mieszkam za granica :)

Gość bleleleleellleel
haha co za moda nastała, kurwiarze kreuja mode na dyskotekowe lale co kazdemu nadstawiaja tylka :D, mądra kobieta nie bedzie sie przejmowac nagonka na dziewice, bo wiekszosc facetow i tak wybiera na zony kobiety mało uzywane, bo kobieta to nie golf z Nimiec ktory cieszy kolejne pokolenia...

Gość Prowo kobiety
POWTARZAM To napisała kobieta, młoda kobieta, która chce usprawiedliwić swój duży przebieg. Tak, jak tu ktoś wyżej napisał. Facet wolałby dziewicę niż taką, co ją kolesie z osiedla pod śmietnikiem walą. Żaden facet nie chciałby iść ulicą z żoną, widzieć głupie uśmieszki przechodniów, a potem dowiadywać , że ten ją miał, tamten miał, że laska jest dobra w te klocki ;) Żona to również matkA. A czy ktokolwiek z nas chciałby mieć puszczalską matkę, którą połowa miasta zna? :O Dziewice zasługują na szacunek, bardzo dobrze, że nie są łatwe i nie pójdą z pierwszym lepszym dać mu d.... , żeby potem żałować.

Gość zew ryczacej gesi
i temat nagle ucichło

Gość virginidad
reliigjne błoniaste to debilki

Gość krwawy nos
większość ludzi w polsce (celowo napisane z malej)sama je nakłada sobie jako grupa i jako własna jednostka. wszystko, co napisał autor bardzo zgadza się z prawdą, tylko że to jest take przechodzenie ze skrajności w skrajność, jak dziewictwo dyktuje nam pewne (głównie negatywne) cechy charakteru tak samo bycie dz**ką. przede wszystkim duża część z forumowiczów ewidentnie nie zauważyła, że mowa tutaj o dziewicach powyżej 20 roku. prawdą jest, że większość ładnych kobiet do tego czasu zostaje już rozdziewiczone, a wśród ładnych zostają TYLKO ZAKOMPLEKSIONE EGZEMPLARZE. biorąc stosunkowo małą ilość prostytutek do normalnych kobiet, rzeczywiście myślenie autora jest prawidłowe.

Gość abriennea
hahha