Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka mafi

jeszcze nie ma rozwodu a

Polecane posty

witam, pozew jest w sadzie a mój ex juz sie ciaga z kolezankami i kolegami, jak myslicie ma prawo? czy powinnam miec juz wyjebane jak on, dodam ze ja uwiezona w domu z dziecmi;/ i nosi mnie jak se pomysle ze on sie bawi. a moze jak znajdzie chwile to wpadnie do dzieci

Gość grycanki sa oblesne
odddaj dzieci i mozesz szaleć! coś za coś.Poprostu jestes zazdrosna ,ze ona sie bawi ,nie z toba tylko z innymi

penie tak, boli jak cholera, ale cuz musze przezyc to nie oddam nikomu dzieci bo synek jest za mały, zebym mogła pójsc na noc

Gość grycanki sa oblesne
wiec, kochana musisz zmęczyć swoje.........taka niestety dola kobiety i męska chwała mężczyzny;(

A na co liczyłaś? Że w żałobie będzie chodził??? Faceci tacy już są-cieszy sie i tyle.A Ty przestań o nim myśleć,tylko planuj sobie przyszłość.Widocznie też chciałaś rozwodu(albo się mylę?),to co Cię obchodzi co robi obcy facet?

raczej ja nie powinnam po nim załoby nosci! za to wszystko, co mi zrobił, tylko on uwaza ze jest niewinny kurwa mac!!! musze sie ogarnac i uswiadomic sobie ze przegrałam to zycie