Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiiiiiiemmmmmmma

W dzisiejszych czasach nie ma już NATURALNYCH kobiet. Jestescie plastikami

Polecane posty

Gość niiiiiiiemmmmmmma

Taka prawda i nie ma co sie oburzać... - wiekszosc farbuje wlosy, uzywa pianek lakierów, kręcenie, prostowanie - malujecie paznokcie - depilujecie sie - makijaz, nawet blyszczyk - to tez makijaz - kolczyki, tatuaze - przedluzanie wlosow - tipsy - solarium w zime - operacje plastyczne - perfumy maskujące naturalny zapach ciala co jeszcze?

Gość Taka naturalna
a ja nie jestem..

- farbowanie włosów - kręcenie, prostowanie włosów - malowanie paznokci - depilacja - makijaż - kolczyki, tatuaże - przedłużanie włosów, paznokci - perfumy Były znane już w Starożytności. Nie podniecaj się tak :)

zwolenniku naturalnosci, rozumiem że jako zwolennik naturalnosci z kalendarzykiem naturalnymi metodami zapobiegasz poczęciu? :D

Gość niiiiiiiemmmmmmma
oczywiście i jako prawdziwy facet Polak katolik mam koszule z worka po kartoflach, tak chodzili polscy chłopi wiec i ja chodze

Dobrze, że Ty nie ścinasz włosów, paznokci,nie kąpiesz się nie myjesz zębów (jakich zębów?) i nie robisz innych rzeczy... Grunt, że jesteś naturalnym mężczyzną.

większość z tej listy dotknęła już także mężczyzn. pewnie autor EMO założył ten smutny topik, bo lakier mu odprysł :D

Mój kolega gitarzysta regularnie chodził na manicure i doczepiał sobie "szklane" tipsy na czwartym i piątym palcu lewej ręki. Co by lepiej struny się trącało :P

Damascenka - dobry pmysł, ja nie lubię grać kostką, a struny strasznie niszczą paznokcie. ­ zaraz się dowiem, że pomadka ochronna to też makijaż i lepiej, żeby mi usta wyschły i popękały do krwi, niż miałabym użyć tego wynalazku szatana :classic_cool: ­ no i po co komu pumeks i krem do stóp? miejmy szorstkie, naturalne pięty! ­ nie wspominając już o tak zbereźnych rzeczach, jak mydła, żele, szampony, antyperspiranty... fuj! mycie skraca życie :D:D:D ­ co nie autorze? :D

Gość niiiiiiiemmmmmmma
MYCIE NIE SKRACA ZYCIA ALE........ powoduje alergie, a dokladnie srodki do mycia, czyszczą az za dobrze, zmywają naturalna bariere ochronną skory, do tego wnikają do krwioobiegu syfy typu SLS, detergent uzywany pierwotnie do mycia maszyn w fabrykach i w myjniach samochodowych :O

Prawdziwa kobieta powinna być garbata, szczerbata, zezowata, zarośnięta i śmierdząca!

Gość tekla____1966
Witajcie drogie kobitki, jo mam dla Wos propozycjo. Zeby ni byc tako sztucno lala, Wy nie myjcie sie zelami do intymnyj, bo to niszczy skoro i pochwo. Lepij jak wycisniecie z cycka krowy swiyze mleko i tym sie przemyjecie tak roz na tydzien, to i naturalny zapach bedzie i czyste bedziecie. Na brwi zamiast henno to pomalujcie se brwi wenglym. Efekt naturolny i toni. Pazury łobetnijcie , przemielcie i z nich zrobcie papka na tworz. pomieszejcie ja z sokym z cytryny, czosnkym i zmielonym jezykym swini, a nigdy zodna zmarszczka Wos nie dopadnie. Jo mom 66 lat i ani jednyj. Ida tera zoboczyc czy krowa sie ocieloła. Pozdrowiom Wos.

Gość takasobiejestembabka
To nic dziwnego, ze kobieta lubi zrobic sobie make up przed wyjsciem :) wszystko do granic rozsadku, ale jak dla mnie to lepiej widziec zadbane kobiety w makijazu, niz zaniedbane z tlusytmi wlosami.

Gość kobieta typu PET
plastik się rozkłada w przyrodzie w 15 mninut przynajmniej same nogi

Gość marzenka2424
mylisz 2 pojecia dbanie o siebie a bycie plastikara:) malowanie paznokci czy ukladanie fryzur to dbanie o swoj wyglad... czego nie mozna powiedziec o operacjach itp... to tak jakby tobie powiedziano nie czesz sie bo bedziesz plastikiem!!:P

Ale głupoty. Kosmetyki są od dawna, nawet moja babcia malowała sobie paznokcie i usta.Kobiety też kręciły sobie włosy, nawet powiedziałabym ,że było to bardziej powszechne niż teraz , robiły sobie tzw. trwałą.Perfumy i kolczyki też są już daaawno.

Gość niiiiiiiemmmmmmma
to ja egoiste :D

Gość niiiiiiiemmmmmmma
Kocham cyce jak Doda i powiększone wary obciągary :classic_cool: