Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutellaaa

Facet z internetu zaproponował mi seks układ

Polecane posty

Gość nutellaaa
kiwi1988ldz No np. raz czy dwa zrobił mi screen'a gdzie widniały Jego wiadomości na jednym z portali. I przyznam się, że ja aby Go trochę sprawdzić podałam się za zupełnie obcą dziewczynę na tym portalu. Złożyłam mu taką propozycję, bajerowałam, zachęcałam aby się przekonać czy poleci na tego typu wiadomości bo nie byłam jednak do końca pewna. To odmówił. Pisał wtedy, że fakt szuka nie związku ale seksu. No, ale nie z byle jaką dziewczyną a ja na to ze jak zobaczy moje zdjęcie to napewno się skusi (oczywiście bym mu nie wysłała ale chciałam sprawdzić czy na to poleci) a on odpowiedział, że nawet do samego niezobowiązującego seksu nie chce pustej i nic sobą niereprezentującej dziewczyny. I mnie spławił jako tą panne za którą się podałam pod fałszywym nickiem :)

Gość nutellaaa
Co do chorób to powiedział mi, że jakbym kiedyś się zdecydowała na to i miała jakieś wątpliwości co do tego czy jest zdrowy to ma to rzekomo udokumentowane a jak to będzie dla mnie mało wiarygodne to możemy iść razem na badania abym miała pewność, że z Jego strony żadne świństwo mi nie grozi :D :P

nutellaaa tylko nie normalny i zakompleksiony facet chyba robi takie rzeczy, to nie jest normalne :D trzeba miec cos z głową aby komus skanować i wysyłać :D a Ty to lepiej Sobie takiego gogusia daruj:)

nutellaaa nie wydaje Ci się że to wszystko za bardzo tak "och", "ach"??? Skanuje wiadomości, chce iśc na badania dziwne to wszystko:D taki wysiłek dla przygodnego ( stałego) seksu, facet ma cos z głową :D

Gość nutellaaa
akurat o te screeny poprosiła Go jedna z moich znajomych, bo chciała z Nim coś na poważnie ale nic nie wynikło i ja to u niej widziałam, a potem mówił że może mi wysłać to samo jeśli mu niewierze albo, żebym miała pewność, że nic nie kręci..

Gość nutellaaa
kiwi1988ldz No ja właśnie tego nie wiem. :P Niby twierdził, że nie chce abym miała jakiekolwiek wątpliwości czy obawy. Co do Jego osoby czy nawet Jego zdrowia. No, bo na początku nie byłam zbyt ufna w stosunku do Niego.

Gość gtytfyh
ja bym go brała :D widac ze zalezy mu na tym abys nie miala obaw ze to jakis gwalciciel czy cos. dla mnie jest przynajmniej autentyczny i wolalabym te glupie screeny ale miec pewnosc ze piszac ze mna nie jest kim innym gdy ze mna nie pisze :) moze zdaje sobie sprawe z tego ze w internecie trudno o wiarygodnosc i mozesz sie obawiac dlatego chce udowodnic ze rozmawiajac z nim jest caly czas sobą a nie kims kogo udaje.

Gość lolitooo
wez spotkaj sie z nim i korzystaj :)