Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutellaaa

Facet z internetu zaproponował mi seks układ

Polecane posty

Gość nutellaaa

jeszcze się z Nim nie widziałam, ale na fotkach starsznie mi się podoba !! nie jest może typowym przystojniakiem coś a'la Cristiano Ronaldo, ale ma w sobie coś z łobuza co mnie niesamowicie nakręca i bardzo mi się podoba :P do tego w trakcie rozmowy wydaje się być inteligentny :) tak jak nie byłam nigdy zwolenniczką umawiania się przez internet a co dopiero jakieś układy to teraz mam na to ochotę !! Jak myślicie iść na taki układ ? :)

Gość nutellaaa
Nie. Nie mam zamiaru. Po ostatnim związku mam serdecznie dość takich relacji :) On z resztą też nie chce związków. Napewno się nie zakocham. Po prostu w jakiś niewytłumaczalny sposób na mnie działa, a jeszcze nawet Go nie widziałam na żywo. Masakra :O :P

"Po prostu w jakiś niewytłumaczalny sposób na mnie działa" A potem w jakiś niewytłumaczalny sposób się zakochasz i tego jestem pewien na 100% :P

układy sa dla ludzi bez dumy i szacunku wzgledem siebie :O P.S.: to tlyko zdjecie i net, nic o nim nei wiesz, moze wygladac inaczej, byc kims innym

Gość jasne że się zakochasz
facet cię kręci, w dodatku inteligentny. złamie ci serce. mozesz być pewna

Gość nutellaaa
Dużo osób jest w takich "układach" i jakoś się nie zakochują więc skąd wiesz że ze mną może tak być na 100 % ? To tylko fizyczne pożądanie. Temat niezobowiązującego seksu jest dłuuuugi jak rzeka więc tutaj można się spierać czy to jest dobre czy nie, ale akurat o to nie pytam bo to tylko i wyłącznie moja decyzja :) Jestem dorosłą osobą. Wiem, że to tylko internet, ale akurat jak z Nim gadam to mam wrażenie że znamy się z 10 lat a nie wiedziałam jeszcze Go :) Poza tym co do autentyczności Jego zdjęcia jestem pewna.

Gość jasne że się zakochasz
ty już się zdecydowałaś. czemu więc pytasz nas o zdanie?

Gość nutellaaa
poranny kac Nie chce być teraz w żadnym związku, a takim układom nigdy nie byłam przeciwna ani też tego nie popierałam bo uważam że to indywidualna sprawa. Sama też wcześniej nie byłam w takich układach, a teraz tak mi się życie miłosne ułożyło, że nie chce słyszeć o związkach -.- nie mam na to zwyczajnie ochoty... Rozumiem, że radzisz mi zrobić od razu cennik co za ile tak ? :/ Hmmm.. nie, dziękuje :)

Gość nutellaaa
Właśnie nie zdecydowałam. Z jednej strony bardzo tego chce, ale z drugiej rozum mówi NIE ! :P Dlatego założyłam ten temat, aby poczytać opinii na ten temat.. Wiem, że pełno tu tego typu tematów i dużo osób wypowiada się często dlatego, że sami są w takich luźnych związkach.

Gość sabrina6778
ja gdybym miala taka okazje to nawet bym sie nie zastanawiala a jak facet jest inteligentny to tym bardziej warto :)

Gość nakeed
zycie jest za krotkie aby sie meczyc i tlumic w sobie potrzeby :) jak sie czegos bardzo chce to trzeba to robic !! i nie mowie tutaj tylko o seksie ale ogolnie :) a wy krzywdy tym raczej nikomu nie wyrzadzacie to co komu do tego ? :)

Gość nutellaaa
miauczydelko Nie ma żony. To jest młody facet... Obydwoje jesteśmy młodzi.

moje zdanie: facet, ktory szuka łatwej laski za pomoca ionternetu jest NIC nie wart. Pewnei pisze z kazdą jaka sie nawinie, bo wie że w koncu znajdize sie kretynka która zgodiz się na uklad uznając sie za WYZWOLONĄ 🖐️

Gość nutellaaa
fiku mikuuu On mi sam powiedział, że szuka w internecie. Szuka jednej stałej, bo chodzi mu tylko o seks. Bez żadnej ingerencji w kogoś życie. Żadnych zobowiązań. Z resztą dużo dziewczyn do Niego pisze, a on odmawia. Sam mi pokazywał dużo tych wiadomości i innych propozycji od tych wszystkich dziewczyn.

Gość effkap
bierz dziewczyno! korzystaj z zycia :P nie jestes w zwiazku nie musisz sie nikomu tlumaczyc a moze byc z tego fajna przygoda xD

Gość nutellaaa
Gdyby mnie taki układ nie interesował to nawet bym z Nim nie rozmawiała. Ja jeśli bym się na to decydowała to również dla swojej przyjemności. Nie przymuszał bym mnie do tego. W takich układach chyba obie strony czerpią korzyści czyż nie ? :)

Gość rewiamodyy
ja byłam w takim układzie i chociaz to juz sie skonczylo to nie zaluje i mam mile wspomnienia :) gdybym byla wolna to z checia bym to powtorzyla :P:D

Gość a ja rzeknę
"Sam mi pokazywał dużo tych wiadomości i innych propozycji od tych wszystkich dziewczyn." - ale k u tas, Twoje tez pokaze i pewnie nie tylko wiadomosci... :O Uciekaj od palanta, gdzie pieprz rośnie

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
podłożył foto kolegi

Gość rewiamodyy
Trudno, żeby w niezobowiązującym seksie czerpać inną przyjemność niż fizyczna i TYLKO fizyczna.

Gość nutellaaa
Ale ja nie chce tutaj żadnych uczuć. Tak jak wspominałam nie chce teraz związków, a tylko i wyłącznie przyjemność fizyczną.

nutellaaa fiku mikuuu a niby jak ci to pokazuje====>>>>> "?On mi sam powiedział, że szuka w internecie. Szuka jednej stałej, bo chodzi mu tylko o seks. Bez żadnej ingerencji w kogoś życie. Żadnych zobowiązań. Z resztą dużo dziewczyn do Niego pisze, a on odmawia. Sam mi pokazywał dużo tych wiadomości i innych propozycji od tych wszystkich dziewczyn."

Gość majowadama
jak kreci mnie jakis facet widze ze sa iskry i to pozadanie to na co mam czekac ?! i jestem przy tym wolna :) przestancie odbierac troche przyjemnosci z zycia dziewczynie :P:P

Gość ona%%%
no tak ci pokazał, to czego takiego nie miały że ich nie chciał? uważaj bo jeszcze jakiegoś syfa złapiesz :P