Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenkaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

FACECI WOLĄ PEWNE SIEBIE KOBIETY !! :(

Polecane posty

Gość do Damascenka
Ile masz lat , a ile twoj chlop ? jesli mozna spytac ? :D:D:D

Gość marzenkaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja 22 on 25

Gość do Damascenka
Nie ciebie pytalem 🖐️

Uuu, widzę, ze bałagan się wkradł. Cóż, godzina późna i wszystko wszystkim się miesza. Pozdrawiam nocną porą ;)

Gość kkithlp
Próbujesz uogólniać, mówiąc ze faceci wolą pewne siebie kobiety, bo tak naprawdę szukasz jakiegoś usprawiedliwienia dla siebie i uzasadnienia, dlaczego ona mu się podoba i dlaczego jej broni. A prawda jest taka, że jedni wolą blondynki, a drudzy brunetki, jedni wolą pewne siebie, a drudzy nieśmiałe. Z jakichś względów ją lubi i mu się podoba, a Ty na pewno tracisz w jego oczach krytykując ją. To bardzo nieeleganckie zachowanie, ukazujące Twój brak klasy. Bo zachować się z klasą w takiej sytuacji, to postawić sprawę jasno mówiąc np. drażni mnie Twoja przyjaźń z X i chcę byś ją albo zakończył, albo ograniczył, albo..... wedle własnego uznania.

Gość piękny chuysayn
Każdy chłop ma ochote na pasztetową tak to prawda :-)

Silne kobiety narzekają, że faceci wolą niepewne siebie zagubione szare myszki. Te drugie z kolei narzekają, że faceci wolą przebojowe i pewne siebie kobiety. Dogadajcie się dziewczyny ze sobą jak to w końcu jest, ustalcie wspólną wersję, a wtedy będzie można podjąć rzeczową dyskusję. Bo teraz człowiek odpisuje na jeden topik, a w tym czasie są zakładane dwa inne o przeciwnych tezach.

Gość nejfkewnfewjffffff
Bo pewna siebie kobieta ma poczucie własnej wartosci ( albo przynajmniej robi takie wrazenie) . A jesli ktoś sam zna swoja wartość to inni też . tak już jest. Bo wtedy myślimy sobie ,, ona jest pewna siebie , więc czymś musi to być spowodowane. pewnie inni ją powdziwiają i ma do tego powód żeby się tak czuc"

Gość marek....
Ja nie lubie agresywnych i pyskatych dziewczyn, a niestety coraz wiecej takich