Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkakaia

dziewczyny odpiszcie proszę

Polecane posty

Gość kaśkakaia

Przed chwilą zobaczyłam na facebooku że koleżanka mojego faceta umieściła zdjęcie na tablicy był nagi facet i dziewczyna i był podpis że lubią jak jestes niegrzeczna, mój facet to polubił i tak sie wkurwiłam że az mnie roztrzęsło. Oni razem ze sobą pracują i wiem że od zawsze mu się podoba. Czy ja przesadzam >??

Gość SamaJa2
Dlaczego jesteś z facetem, któremu podoba się inna laska?

Gość kaśkakaia
przecież mi nie powiedział że mu się podba ale ja się tego domyślam, mniejsza z tym czy ja przesadzam z tym wkurwieniem ???

Gość SamaJa2
Trzeba było dopisać pod tym "też lubię kiedy jesteś niegrzeczny skarbie" ;)

Gość kaśkakaia
ja pierdziele chuj z tym że mu się podba ale polbił to zdjęcia a to mnie strasznie wkurzyło i nie wiem czy nie przesadzam !

Gość SamaJa2
Przesadzasz, to oznaczało, że on lubi niegrzeczne dziewczyny, a nie tą laskę

Gość kaśkakaia
taa akurat w tym samym czasie wrócili z pracy w tym samym czasie to polubili, a na swoim profilu i wiecznie jest wolnyy.

Gość SamaJa2
A dlaczego nie zmienił statusu na "w związku"? Długo razem?

Gość kaśkakaia
nie wiem dlaczego nie zmienił nie chcialam go pytać żeby nie wyjśc na jakąś zazdrosną, sama nie mam konta na facebooku weszłam teraz przez profil brata.

Gość SamaJa2
niby fb nie jest wyrocznią tego, czy jesteśmy w związku czy nie, ale to dziwne. Pytałaś go o to?

Gość SamaJa2
Zapewniam Cię, że kiedy założysz konto, jego "wolny" zmieni się na "w związku". Widziałam już parę takich przypadków. Takie to zakłamane.

Gość kaśkakaia
no włąśnie pisałam że nie, i ja to wszystko znosiłam nawet to że miał konta na portalach randkowych mówił że ma bo ma ale nie wchodził od dawna, potem zobaczyłam że jest wolny na fejsie mysle sobie ok może nie mysli o tym żeby to zmieniać to przeciez nie takie ważne ale jak przed chwilą zobaczyłam że polubił to zdjęcie u tej laski to się tak wkurwiłam że masakra ! Jestem zazdrosną osobą i nie chce robić czegoś pod wpływem emocji ale kurwa jestem tak zła że masakra !

Gość kaśkakaia
SamaJa2 dokładnie, wiem o tym że gdyby sie dowiedział że mam konto to zaraz by zmienił .

Gość SamaJa2
Jak zrobisz mu awanturę o to zdjęcie, to będzie udawał, że nie wie o co chodzi. Jak zrobisz mu awanturę o "wolny", to powie, że on nie zwraca na to nawet uwagi i że nie wiedział, że ma "wolny" Typowe tłumaczenia facetów. Te portale randkowe są podejrzane... ale jak go znajdziesz na jakimś to zazwyczaj jest napisane, kiedy ostatnio się logował

Gość kaśkakaia
ale on bez przerwy mówi że kocha mnie najbardziej naświcie nawet dziś napisał to chyba z pięc razy wiem że mu zależy bardzo ale kurde mam dośc nerwów i zastanawiania się czy nie kręci z innymi :o boże nie wiem co robić :( już odwołałam jutrzejsze spotkanie o on pyta dlaczego i co się stało

Gość kaśkakaia
wiem że był na fotcer i zaglądał tam raz na miesiąc, skaswał tam konto bo wspomniałam mu że mnie to wkurza, był tez na sympatii ale skasował tydzien temu, jest też na badoo ale tam go nie było chyba z rok :o

Gość SamaJa2
Więc jest w porządku. Pogadaj z nim jutro o tym co czujesz. Jeśli ciągle nie będziesz mu ufała to daj sobie z nim spokój, nie możesz całe życie się zastanawiać czy kręci z kimś.

Gość kaśkakaia
ale mi te konta już nawet nie przeszkały ale jak dzisiaj polubił to zdjęcie to mnie to rozwaliło !! Czy nie uważasz że to jest nie fer ? Wolny facet na fejsie polubił zdjęcie laski na którym jest dwoje nagich ludzi i pisze że ktoś tam kogoś pragnie, no kurde to chyba jest wymowne prawda ?

Gość SamaJa2
Powiedz mu o tym, bo on pewnie nawet nie wie, że zrobił coś złego.

Gość SamaJa2
A jeśli chcesz być brutalna, to powiedz, że jeśli podoba mu się inna kobieta, to Ty go na siłę trzymać nie będziesz.

Gość kaśkakaia
No właśnie nie chce m mówić że jak mu się inna podoba to ja go na siłę trzymam, nie będę tak mówić bo dopiero mnie wysmieje i powie że przesadzam. Juz odwołałam spotkanie on pisze co się stało a ja napisałam szkoda moich nerwów. Nie mam sił, będe się wiecznie zastanawiać czy on kręci z kimś czy nie, pieprze to nie ufam mu za grosz !

Gość kaśkakaia
ale mam mętlik w głowie

Gość Jak mu
Nie ufasz to szkoda Twoich nerwów,naprawdę:O I albo to on jest cwok albo Tobie brakuje pewności siebie.

Gość kaśkakaia
Mi na pewno brakuje pewności siebie ale ja już nie wiem co robić, widzę że mu zależy ale nie mogę mu zaufać.

Gość kaśkakaia
odpisał mi że "jak szkoda twoich nerwów no to paaaaaaa."