Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zdołowana_1991_

pytanie do facetów!!!

Polecane posty

Gość ona_zdołowana_1991_

Co robić gdy facet przestaje się starać po 3 latach związku? nie jest już taki sam jak na początku, już tak nie zabiega i w ogóle..

Gość ona_zdołowana_1991_
wypowie się ktoś????????????????!!!!!!!!!!!

Gość trimer_ball
Może już dostal co chciał i nie ma co zabiegać.

wypowiem sie mimo zem kobieta... masz dwa wyjscia.. zakaceptuj to i tyle i nie rob afery o pierdoly skoro na innych plaszczyznach wam wychodzi lub szukaj innego ktory po 3 latach tez sie przestanie starac albo okaze sie jeszcze gorszy bo zacznie pic, bic, zdradzac, i chujgojeszczewie.

Gość ona_zdołowana_1991_
prawda jest taka że ch uj wie jak z facetami postępować.... być za dobra nie dobrze być zołzą jeszcze gorzej........TAK ŹLE I TAK NIEDOBRZE!!!

faceta trzeba zawsze trzymac w niepewnosci to po pierwsze ale tez trzeba duzo mu dawac, zeby wiedzial co ma do stracenia. i tez pamietaj ze kazdy ma inne sposoby wtrazania uczyc, jeden bedzie cie wiecznie przytulal, inny zrobi ci herbate. jest dobry dla ciebie i cie kocha to nie rob dramatow. jezeli calkowicie cie zaniedbal to powiedz mu o tym po prostu i powiedz czego oczekujesz. jeeli ma to w dupie to i tak nie jestes w stanie nic zrobic. tylko musisz byc dla niego dobra. pamietaj.

Gość ona_zdołowana_1991_
tak jasne ja mam być dobra mu dużo dawać a on ma to gdzieś czego ja oczekuje... jednym uchem wysłucha a drugim wypuści.

Gość ona_zdołowana_1991_
prawda jest taka że się pogubiłam i już nie wiem co robić ... jak mam z nim postępować...

a to on nie jest dla ciebie dobry??? mowilas tylko ze cie zaniedbuje... ale nie opisalas w jakim stopniu. oczywiscie po czasie nie ma sensu byc nadal dobrym ale jak nie ma sensu byc dobrym to czy jest sens wtedy bycia ze soba?? jak z twojej strony zrobilas co moglas to odejdz i tyle.

Gość ona_zdołowana_1991_
nie no jest dobry.. tylko wkurza mnie to że ja mu mówię że chciałabym żeby było tak czy tak a od jednym uchem wysłucha i nic z tego....

nie wiem o co dokladniej chodzi, ja ci podalam ogolna recepte na 'faceta'.. :)

Gość ona_zdołowana_1991_
no dzięki Ci..jeśli byś mogła jeszcze coś napisać byłabym wdzięczna:*

musialabys wiecej napisac jak wyglada sytuacja i co w tym kierunku robisz, zawsze postaram sie pomoc, a moj mail masz dosteony po kliknieciu w moj nick :)

Zawsze moge Ci dac numer do kojego kumpla - po ponad 4 latach zwiazku dalej lata za panna, klopot w tym ze robi to jak ostatnia ciota i jakby mogl to by jej dupsko podcieral, sadze ze takiego faceta zadna kobieta nie chce, nawet ta jego narzeczona ma go juz dosc, facet to ma byc facet a nie jakas pizda!