Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem.0....

Uprawiałam seks z facetem którego ledwo znam...

Polecane posty

Gość niewiem.0....

wlasnie wrociłam do domu...to bylo nasze 2 spotkanie, dziwnie sie czuje :O

Gość niewiem.0....
fajnie...ale boje sie ze zostane teraz dziewczyną do seksu bez zobowiązan albo znajdzie sobie inna czego bym nie chciala...licze na staly związek, nie wiem czemu to zrobilam :(

Gość Analizatorrrrr
aj już weźdcie kobiety przestańcie z tekstami "niewiem dlaczego to zrobiłam" bo to aż śmieszne, ruchać Ci się chciało i to zrobiłaś. Teraz jesteś postrzegana jako zwykłą szmata. Ja tak każdą oceniam, co daje się namówić na randce od 1 do 3 na sex!

Gość no takk kkk
a na 4 randce juz wolno ?:D

Gość relatywnie
Co ma wisiec, nie utonie- pamietaj. Moze wszystko zaprzepaszczone, a moze nie. On decyduje teraz. Nie Ty.

Gość A jak juz na 4
to ok??? Śmiechu warte! W jakim swiecie wy żyjecie? Jest XXI w. Ma kobieta ochotę na seks na drugiej czy trzeciej randce to to robi. Facet moze, a kobieta nie? Facet jest ok, bo ma " powodzenie u kobiet " a kobieta jest szmatą? Hipokryci! Większość z was jest z kobietami, którym przynajmniej raz zdarzyła sie taka przygoda! A wy święcie wierzycie, że takie "cnotliwe" wzieliście sobie niewiasty:)

Gość A jak juz na 4
Autorko, jesteście dorosłymi ludźmi. Jeśli oboje mieliście na to ochotę to wszystko gra!:) seks na drugiej randce niczego nie przekreśla! Czasem chemia jest tak silna, że nie sposób sie jej oprzeć. Na tym polu nie ma żadnych gwarancji. Mogłabyś czekać z seksem do randki nr 10 czy 15 a i tak mogłoby z tego nic nie wyjść. I odwrotnie-można iść do łóżka na pierwszej randce i spędzić razem resztę życia w szczęściu. Tu nie ma reguł:)

Gość no takk kkk
heh no wlasnie jestem ciekawa od ktorej randki mozna uprawiac seks :D no i co uznajemy za randke - spotkanie w restauracji przy kolacji czy spacer po parku ? :classic_cool:

Gość zdegenerowanaMaupa
tak, ja się rzuciłam na mojego niecała godzinę po rozpoczęciu randki... było to 9 lat temu i do tej pory nie możemy bez siebie żyć. I nigdy się nie rozstaniemy - on tak mówi :P

Gość a dlaczego to
mężczyźnie wolno a kobiecie nie? a słyszałeś dupo wołowa że kobieta też może odejść, decydować o związku? jeszcze cie to spotka i będziesz się wypłakiwał i wariował na kafe z tego powodu ;)

1-3 randka szmata a na 4 już cnotliwa :O cóz za błyskotliwa teoria a czemu facet może nawet na 1 spotkaniu i żadnych epitetów a o kobiecie kurwa ? paranoja stereotypów

autorko jesteś kobietą dorosłą i miałaś ochotę i to zrobiłaś i nie postrzegaj tego jako zło

"Licze na staly związek". Skoro łatwa jesteś to facet nie ma powodu aby oferować ci związek. Szczęściarz chociaż niewybredny.

Gość dodam jeszcze
dobra nie panikuj, jesli faceta ten fakt odstraszy i pomysli, ze jestes latwa to mozesz mu powiedziec, ze on tez taki jest bo w koncu byliscie razem. Glupie stereotypy mowiace, ze kobieta to k...a jesli przespi sie z facetem na 2 randce natomiast facet to za......y maczo.