Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracyulm

czy to moja wina?

Polecane posty

Gość Salmahajkk
chyba mu coś w tobie nie pasuje do końca on przy tobie myśli czy aby na pewno cie chce stąd te zaniki że nie pamięta co mówiłaś, on nad czymś rozmyśla po prostu. Zapytaj go co mu w tobie nie pasuje co by zmienił może twój zawód?może twoja rodzina?

Gość tracyulm
rozbawialas mnie troche... :D moj zawod mu nie pasuje? moja rodzina? Mojej rodziny nie zna (ja nie znam jego); a co do zawodu... to dziwne spostrzezenie- nigdy bym nie sadzila, ze komus czyjs zawod moze przekazac:O Moj na pewno przeszkadzac nie moze nikomu. Ja mysle, ze on nie chcialby znajomosci z kims kto mowi rownie malo jak on. Poniewaz jak pisalam on oczekuje, ze bedzie sie go zabawiac slowem i dowcipem. On lubi jak ja mowie, opowiadam. I nie chodzi o to, ze on mowi mniej, ale madrzej. Co madrego mozna powiedziec na temat remontowania mieszkania? A to jego ulubiony temat. Wlasnie o to chodzi, ze jego drazni kiedy ja chce mowic o czyms powazniejszym. Interesuje sie polityka, problemy spolecznymi, psychologia, kultura, czytam, ogladam filmy. I chcialabym o roznych rzeczach rozmawiac. A on... w ktorym banku masz konto? ile masz na koncie? jak masz na drugie imie? ile metrow kw. ma mieszkanie Twoich rodzicow, chodzisz do kosciola? na ktora godzine, oszczedzasz? ile placisz za mieszkanie? :O Kiedys go zapytalam czemu nie pamieta co mowilam, to odpowiedzial (o dziwo!), ze rozprasza go moja uroda:O