Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunioytrg

jak to jest ze tak mało jecie ?

Polecane posty

Gość nunioytrg

czytam tu nieraz ze jecie na sniadanie 1 kanapka, obiad 1 kartofel i jakies mieso z warzywami a na kolacje kanapka. albo coś w tym stylu ze takie male procje. ja np. na śniadanie zjem 2 kanapki, w szkole 2 i np. batona. na obiad zjem pełną porcje, a jak jest zupa to nawet 2 miski, na kolacje, 4 kanapki. ;/ nie jestem pasztetem. nosze rozmiar s/m ale chciałabym jeść mniej, bo czasem przejadam nawet mojego chłopaka;/

Gość jhjrsyusegjryjgtrrr
u mnie jest to z braku czasu. Mam zajęcia od po 12h dziennie. A droga powrotna zajmuje mi koleją godzinę. Jak siedziałam w domu to dużo jadłam. Teraz było np tak, że w czwartek zjadłam jedną kanapkę w kfc o 14 a później zjadłam dopiero w piątek wieczorem... Nie miałam czasu. Ale przez stres, zabieganie, nawet nie byłam głodna

Gość nunioytrg
No ja czasem jak pracuję dorywczo, to też 12 h nie wyjęte. ale niektorzy jedzą mało bo tak i juz. moje koleżanki opowiadają, że kupują dziennie 2 bułki a chleb starcza im na 2-3 dni.

Gość Jesteś tym co jesz :]
Ludzie zwykle jedzą więcej niż potrzebuje, jesli Twój organim tego nie zużyje to powstaną z tego całe masy toksyn, będzie to gniło w jelitach co w efekcie doprowadzi do róznego rodzaju dolegliwosci.

Gość nunioytrg
jesli chodziło ci o zniechęcenie mnie to ci nio e wyszło, bo ja jem raczej zdrowo. a ten baton, to nie zawsze baton, to był tylko przykład

ależ ja Cię nie chciałam zniechęcać do nieczego, tylko żebyś pomyślała, co dzieje się z resztakami pokarmów które nie zostana wydalone lub zużyte, a tak właśnie się dzieje kiedy organizm dostaje zbyt duże ilości pokarmów, wszytsko gnije i powstaja z tego pasozyty i inne dzidostwo, a w efekcie są choroby od tych mniej grożnych do tych bardziej groźnych jak np rak. Teraz jesteś młoda to jeszcze nie odczuwasz skutków tego typu jedzenia, ale przcież wszystko co nazrbiera człowiek w tym wieku, kiłekuje na starość i stąd później bóle pleców, krzyża, stawów i wiele, wieleeeee i innych dolegliwosci na które uskarżają się ludzie w podeszłym wieku. Przcież te przweklłe chorby nie biora sie ze starosci, ale z nieprawidłowego żywienia się.

Z wszystkich odpadków które gdzieś się ulokowały...

Gość I tak
Bo najczystrza i najzdrowsza jest energia kosmiczna

Tylko nie każdy potrafi z niej korzytsać...

Gość Ja nie moge wiecej jesc, musze
sie glodzic, bo inaczej bylabym grubasna Jakbym jadla tyle co Ty, pewnie bym wazyla ze 120kg :( musze sie pilnowac

Gość CIEKAWAM JEZD
dokładnie mam tak samo, ale uwazam to za atuat, bo pewnie jak bym mogła wsuwac do oporu to pózniej bym właśnie maiała te wszytskie dolegliwosći o jakich pisze koleżanka wyżej, bo zagadzam się z nią w 100% Kocham jeść, ale delektuję się małymi porcjami, zamiast wciągać pół wiaderka.

Gość I tak
Jesteś tym co jesz :],ale mozna sie tego nauczyc,wszak dzieci z niej korzystaja nagminnie,słuchaja instynktu a dorosli chca byc mądrzejsi od natury,zle na tym wychodza ale i tak sa dumni z tego:)