Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludmiłka222

Ile mogą kosztowac takie zakupy w biedronce albo innym tanim markecie?

Polecane posty

Gość Ludmiłka222

Chodzi mi o najtańsze rzeczy chemiczne, w markecie typu biedronka, tesco. Nie w drogerii bo wiadomo że tam drożej. Możecie mi napisac w przybliżeniu ile co kosztuje i ja sobie zlicze ile kasy mi na to pójdzie 2 płyny do kąpieli 2litrowe 2 szampony do włosów 1 litrowe duża odżywka do włosów 2 mydła w płynie 2 mydła w kostce zapach do muszli klozetowej odświeżacz do łazienki płyn do mycia sedesu, wanny itp tonik do twarzy mleczko do twarzy płatki kosmetyczne x2 patyczki do uszu pumeks do stóp maszynki do golenia 5 sztuk lakier do włosów pianka do włosów pasta do zębów x2 płyn do szyb płyn do naczyń x2 płyn do płukania proszek do prania 5kg

Gość szczapa0000
140 zł biedronka

Gość bnuiuniu
2 mydła w kostce 1,6 patyczki do uszu 1,2 maszynki do golenia 5 sztuk 5 pasta do zębów x2 3zl płyn do naczyń x2 3,60 2 duze

W zależności jakiej marki bo nawet w biedronce możesz kupić proszek za 25zł a możesz za 40zł ale w tesco to koszt około 120-150zł

Gość pani psycholoŻka
ja mam cennik biedronki w glowie bo codziennie robie tam zakupy wiec Ci powiem :D 2 płyny do kąpieli 2litrowe 2,50 jeden 2 szampony do włosów 1 litrowe 2,50 jeden duża odżywka do włosów 3zl 2 mydła w płynie 5zl 2 mydła w kostce 2zl zapach do muszli klozetowej 3sztuki 2zl odświeżacz do łazienki 3zl płyn do mycia sedesu, wanny itp sedes - 5zl, wanna tez jakos 5 tonik do twarzy 12zl mleczko do twarzy 13zl płatki kosmetyczne x2 3zl patyczki do uszu 2zl pumeks do stóp w biedr chyba nie ma maszynki do golenia 5 sztuk 8zl, chba 10sztuk lakier do włosów 5zl pianka do włosów 5zl pasta do zębów x2 6zl płyn do szyb 4zl płyn do naczyń x2 2,50 jeden płyn do płukania 10zl proszek do prania 5kg 25zl

Gość Ludmiłka222
dziękuje bardzo, czyli tak jak myślałam do 150 powinno wystarczyc zapomniałam jeszcze o podpaskach i tamponach ale to dodatkowe 10zł więc w 150 pewnie i tak sie zmieszcze. dzięki za odp