Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodził ktoś tak

koło porodowe

Polecane posty

Gość rodził ktoś tak

czy ktoś rodził na takim kole? Czy rzeczywiście jest bardziej komfortowo? Macie jakieś doświadczenia z tym związane?

Gość rodził ktoś tak
na prawdę nikt nie miał z tym do czynienia?

Ja na kole nie rodziłam, ale wiesz co jest koło poporodowe, aby na nim siedzieć, po porodzie, i jest bardzo wygodny.

Gość rodził ktoś tak
pytam się o koło porodowe a nie poporodowe:) wiem, że to rzadkość, ale zastanawiam się czy zdecydować się na taki poród. Bardzo mnie interesuje pozycja wertykalna przy porodzie a ono na taką pozwala. W ogóle pozwala przyjąć pozycję taką na jaką akurat mamy ochotę. Nie chcę rodzić na leżąco, zawsze jak miałam jakieś bóle, skurcze to pomagały mi różne pozycje, ale na pewno nie leżąca na plecach.

Gość koło porodowe a koło
poporodowe to dwie różne rzeczy, Autorko u mnie w szpitalu jest, ale jeszcze nie miałam okazji do przetestowania i też jestem bardzo ciekawa opinii

Gość koło porodowe a koło
jeżeli masz możliwośc skorzystania, to nawet się nie zastanawiaj, skoro wiesz cokolwiek na temat pozycji wertykalnych, to koła reklamować chyba Ci nie trzeba ;)

Gość rodził ktoś tak
Mam wiedze czysto teoretyczna :) szukam kogos kto tego probowal i moglby albo polecic albo odradzic. Czasami rzeczy ktore wydaja sie super okazujja sie niewypalem.