Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa

Pytanie!!!!!!!

Polecane posty

Mam 170 cm wzrostu ważę 55 kilo- nie jestem chuda raczej taka normalna szczupła. Nie ukrywam jednak ,że chciałabym z 3 kilo przytyć by bardziej sie zaokrąglic. Ale wkurzają mnie teksty zazwyczaj kobiet! Jezu aleś ty chuda jesteś. Mogłabyś przytyć. Wkurza mnie to! Bo ja nie jestem chuda NORMALNA. Zastanawia mnie jedno dlaczego takie teksty słyszę tylko od bab które mają wielkie dupska masę fałd i są po prostu grube! Nigdy nie słyszę od takich normalnych... I jeszcze jedno...dlaczego taka grubaska potrafi bezczelnie powiedzieć mi weź przytyj....A co było by gdybym ja powiedziała "jezu aleś Ty spaśna jesteś weź schudnij" Dlaczego tak to jest?:(

Oooo odezwała sie zapewne ta z wielkim tyłkiem która nic innego nie potrafi powiedzieć:) Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to juz Ci wyjasniam. Ani się nie żale ani nie chwalę tylko PYTAM;)

Gość activita
tez mnie to wpienia niesamowicie. spasione babska albo po rpostu takie duze i ubite sie gapia i mowia ze chuda jestem a ja chuda nie jestem bo mam na czym usiasc i czym oddychac. przy wzroscie 167 waze 58 kg wiec jaka chuda? normalna

Ja juz myślę o tym by brac odwet. I gdy usłyszę ,że jestem chuda będę mówić ,a ty dlaczego jesteś taka gruba weź schudnij... Nie powinno to nikogo obrazić prawda?;)

niepotrzebnie się przejmujesz, powinnaś brać to ajko komplement :) i an stwierdzenie ale jesteś chuda odpowiadać dziękuję :)

Gość dck
wagę w normie to mam ja (BMI 20, rozmiar ubran 36, zeby nie bylo, ze jestem "zazdrosnym grubasem") - za to 55 kg przy 170 cm wzrostu to faktycznie za malo, z 5 kg by sie przydalo wrzucic

Gość fssssda
dck nie obraź sie,ale przy wzroście 170 waga 55 +5 kg to nie jest szcupłość.tak jak wyzej pisałam waze 50 przy 171 cm i wcale chuda nie jestem!!! tu i ówdzie mam za dużo.wiec tą kobiete która oppisuje swoja beznadziejna sytuacje ani nie uważam grubą ani chudą.chuda byłaby jakby ważyła 45 kg.jest całkiem normalna.tylko obraca sie pewnie w srodowisku grubasek dlatego jest tak postrzegana.ja niestety mam srodowisko chudych i chudszych ii co rusz mi dogryzaja ze jestem przy sobie i powinnam SCHUDNĄĆ!!! takze PUNK WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA!!!!