Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomiillus

czekać aż on sam się odezwie ?

Polecane posty

Gość naomiillus

2 dni temu zerwałam z chłopakiem po ponad roku bycia razem. Przyczyną było to, że on zaczął się ode mnie oddalać, jeździł beze mnie na imprezy co weekend, zostawiał mnie samą z moimi problemami. Nie zwracał uwagi na moje uczucia. Potrafił zostawić mnie płaczącą i jechać na imprezę z przyjaciółką...Na początku przekonał mnie abyśmy dali sobie czas, ale jeszcze tego samego dnia stwierdziłam, że to nie ma sensu. Bo on znowu zrobi to co chce (pojedzie na imprezę), a po tym wszystkim może wróci do mnie wielce skruszony...Dałam mu ultimatum. Płakał jak dziecko, ale nie potrafił mnie wybrać...do tej pory się do mnie jeszcze nie odezwał. Sprawa między nami nie jest do końca wyjaśniona, bo on nie powiedział mi wszystkiego. Było go stać tylko na powiedzenie, że ma mętlik w głowie. Wczoraj była ta impreza, on na nią pojechał, więc już całkowicie stracił swoją szansę u mnie, nie jestem w stanie mu wybaczyć tego, że zamiast miłości (w dniu rozstania zapewniał, że kocha mnie i nie wyobraża sobie życia beze mnie) wybrał coś innego. Nie podjął żadnej walki...tylko ja nie wiem na czym stoję. Mam czekać aż on łaskawie będzie gotowy na rozmowę i dopiero wtedy dowiem się jak to naprawdę było i co było przyczyną jego oddalenia się ode mnie i wątpliwości...nie wyobrażam sobie tego tak zostawić, a ja raczej nie powinnam się odzywać pierwsza prawda ?

facet do bani :O po prostu zapomnij co do rozmowy, facet i tak nigdy się nei przyzna że zawiódł, że zachowal sie jak idiota, nie odpowie ci też na twoje pytania czemu nie wyszło

a o czym TU rozmawiać ? - dziewczyno podjełaś decyzje choć w nerwach - a teraz chcesz powiedzieć że niesłusznie ?-- raz że zdania sie nie zmienia a dwa skoro mówisz że lekcewarzy CIE , będzie to robił nadal lecz bardziej dyskretnie

Gość naomiillus
a czy ja powiedziałam, że chcę żeby wracał ? Owszem na początku tak było, ale teraz już wiem, że on nie jest tego wart. Chcę z nim tylko pogadać i wszystko ostatecznie zakończyć. Ale dupek nawet nie ma odwagi...