Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liuiyutfhg

Pigułka gwałtu?

Polecane posty

Gość liuiyutfhg

Rzadko chodzę na imprezy ale tym razem dałam się namówić na typową domówkę. Cześć osób które bardzo dobrze znam, część które znam z widzenia i grupa ludzi które dopiero poznałam na tej domówce. Wypiłam 2 drinki (dosłownie śladowa ilość alkoholu, ok. 1/3 kieliszka wódki na ok. 250ml soku) i jedno piwo z sokiem i...film mi się urwał. Co nigdy przedtem mi się nie zdarzyło a raczej mam mocną głowę. Bardzo źle się czułam, kręciło mi się w głowie, chciało mi się wymiotować itd. A potem ciemność. Pierwsza moja myśl - grupa żołądkowa jednak w efekcie ani nie wymiotowałam ani nie miałam biegunki. Mi się wydawało, że przez cały wieczór byłam w grupie, dziś dowiedziałam się, że część wieczoru spędziłm w towarzystwie jakiegoś faceta czego absolutnie nie pamiętam. Czy taka tabletkę można wykryć po kilku dniach w organiźmie?

Gość tak szczerze---
mi ktos tez kiedys wrzucil cos a najlepsze bylo to,ze wogole nie pilam alkoholu na tej imprezie. A jak to wykryc?nie mam pojecia!

Gość figa z makieme
zapytaj w najblizszym labolatorium gdzie pobieraja krew.

Gość no właśnie najgorsze jest to
że nie da się wykryć i nic nie pamiętasz - dlatego to takie zło. A swoją drogą to niezłych masz znajomych co Cię nie przypilnowali. Zawsze jak jest sie w grupie to trzeba sie pilnowac

Gość a czy wiecie że
a mnie sie zdaje ze da sie wykryc ale po krótkim czasie od podania. wraz z upływem czasu zanika przeciez w organizmie

Gość ClassATeam
Hey To znika z tego co p[amietam po 48 godzinach(nie mozna wykryc w organizmie). Siostra byla kiedys na imprezie i ktos jej to do drinku dolal. Byla u ginekologa i na szczescie nic sie nie stalo(nie pamieta nic). Z mama trzymalismy to w tajemnicy jednak ojciec sie dowiedzial i od razu ten klub do sadu podal.

Gość ClassATeam
Siostra miala identyczne objawy. No i co najwazniejsze film tez jej sie urwal, kolezanki mowily rozne rzeczy a ona zupelnie nic nie pamietala

Gość motzna jesteś autorko
po tej ilości alko który opisałaś film by mi się urwał i bez piguły gwałtu jak się miesza różne rzeczy to efekt może być zaskakujący, wiele też zależy od kondycji organizmu i tego co sie wcześniej i w trakcie jadło

Gość fsfdffasdf
Dziewczyny, a co oni tam właściwie dodają? Czy te substancje mogą mieć jakieś trwałe skutki? Nie chcę tutaj siać paniki, ale gdzieś kiedyś usłyszałam, że podobno wsypywano dziewczynom pigułki, które służą do sterylizacji koni i jak kobieta takie coś połknęła to powodowało to u niej bezpłodność.

Gość liuiyutfhg
motzna jesteś autorko - po takiej ilości alkoholu czyli po jakiej? Po sączeniu przez 4 godziny niecałego kieliszka wódki i redds'a? Wybacz ale człowiek gdyby chciał to taką ilością alkoholu nie jest w stanie się upić i to na zgon