Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo sie rozgladam i gówno jest

miał moze ktos dla dziecka buty zimowe ze SMYKA? warte cos?

Polecane posty

Gość bo sie rozgladam i gówno jest

albo mega drogie

Gość dzieki za odp i jeszcze podnio
see

Gość dzięki
są fatalne - podeszwę można zwinąć w ślimaczka a to już zły but. Mój teść jest ortopedą i nauczył mnie jak wybierać buty dla dziecka. I tu nie o cenę chodzi a o pewne warunki, które obuwie musi spełniać. Czasem całkiem tanie są lepsze od tych za kilka stów (acz rzadko sie to, niestety, zdarza)

Gość dzięki
- but ma być wykonany ze skóry - musi "oddychać" - sztuczne tworzywa nie przepuszczają powietrza - zapiętek usztywniany - podeszwa musi się zginać w 1/3 swojej długości mierząc od palców, czyli musi "naśladować" anatomiczność stopy - to zapobiega poprzecznemu płaskostopiu - dobry jest tez profil przeciw płaskostopiu DOBRE BUTY TO: - GUCIO - FALCOTTO NATURINO - ECCO - GEOX - BARTEK

Gość aannn
miałam buty ze smyka i byłam niezadowolana. moja wóczas 1,5 latnia córcia nie chciała w ogółe stawiać w nich kroków. na próbę ubrałam jej buty od mojej siostrzenicy ( w tym samym wieku). Od razy było widać ze sa dla niej wygodniejsze. niestety były to dość drogie buty bo ecco (zimowe).

Gość kato
buty dobiera się wygodne, a nie "ze sklepu"

Gość just-breathe
"I tu nie o cenę chodzi a o pewne warunki, które obuwie musi spełniać. Czasem całkiem tanie są lepsze od tych za kilka stów (acz rzadko sie to, niestety, zdarza)" Święte słowa. W ogóle wydaje mi się, że to trochę niepoważne ze strony producentów, że buty dziecięce potrafią kosztować tyle samo, co dla dorosłych. Kogo na to stać? Też nie jestem zwolenniczką kupowania chińszczyzny, ale zawsze staram się znaleźć jakiś kompromis jakość / cena. Nie jest łatwo, ale się da. W tym roku znalazłam dla synka buty zimowe Hi-Tec, bo czytałam o nich dobre opinie i wydają się właśnie spełniać te wymagania.