Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ugadzaga

Spotkalam sie z facetem z sympatii

Polecane posty

Gość Ugadzaga

Ja mam 19 lat a on 28, ale nie wglada na tyle. Jest bardzo przystojny i w ogole fajny, spodobal mi sie. Mowil mi i pisal ze jestem wyjatkowa, nie taka jak inne dziewczyny i strasznie mu sie podobam. Tylko ze na pewno takiemu facetowi zalezy tylko na seksie, pytal mnie czy jestem dziwica, to mnie zszokowalo i znesmaczylo, tak w ogole to nia jestem wlasnie. I mowil jeszcze ze dla niego seks jest wazny...ja mu powiedzialam zeby w takim razie nie zawaracal sobie mna glowy, ale on i tak dzwoni i pisze.. Nie wiem czy spotkac sie z nim kolejny raz, chcialabym z jednej strony, ale z drugiej nie, bo pewnie bedzie sie do mnie dobierac...

No spotkaj się, na pewno chodzi mu o długotrwały związek oparty na zaufaniu i oddaniu, a z żoną się rozwiedzie dla Ciebie.

Nie powinien pytać o dziewictwo:O &$173 Zależy jakie masz zasady, ale to, że jesteś dziewicą nie oznacza, że masz czekać 2-3 lata albo do ślubu:P No, ale mi się wydaje, że gościu liczy, że Cię zbajeruje itd

Gość gość urodzinowy 28
gdy zapytał Cie o dziewictwo okazał sie byc burakiem wiec lepiej sobie go odpuść

Gość aveCezaar
Na pierwszym spotkaniu takie pytanko?Niezle. Co za prostak. Teraz sobie postawil za cel, ze Cie zbajeruje i rozdziewiczy.

Gość aveCezaar
A co Cie sklonilo, ze spotkac sie z o tyle starszym facetem? Wiadomo, ze tacy leca na swieza krew, mlode cialko. Nie doszukuj sie tutaj uczuc wyzszych i idealogii, ktorej to wszystko nie ma.

Gość Ugadzaga
Naprawde nie wiem dlaczego, ale jakos bardziej mnie pociagaja starsi... niby wiem ze tacy do mnie nie pasuja, ale podoba mi sie ze sa tacy dojzali , ulozeni i przystojniejsi... i to nie jest zadna prowokacja, czemu tak uwazasz?