Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka z nauczycielem

Corka urodzila dziecko nauczyciela!!

Polecane posty

Jestem wkurzona. Juz nie tyle na corke ale nauczyciela ktory uwiodl i wykorzystal 17letnia dziewczyna na wycieczce szkolnej. Wzial i zaplodnil. Teraz corka ma 18 lat i dwumiesiecznego syna. Zmusilismy ja z mezem by poszla do sadu o alimenty i zerwala kontakt z tym gosciem, poszlismy do szkoly i powiedzielismy co ten facet zrobil naszemu dziecku. Zostal pozbawiony prawa wykonywania zawodu i koniec jego kariery nauczycielskiej, teraz pracuje w jakiejs fabryce ale nie zaluje dupka.

no nie wiem czy dobrze zrobilas. pozbawilas go żródła zarabiania co bedzie mialo wpływ na wysokość alimentów. Jako fizyczny może chorowac, bedzie na zwolnieniach lek. i prędzej umrze pozbawiając ich środków utrzymania. a wystarczyło zaszantażować go donosem do szkoły i miałabyś go w garści. poza tym nie liczyłaś się ze zdaniem córki. może oni się kochaja i chcą być razem.

On jej powiedział że nie są sobie pisani po tym jak już się z nią przespał kilka razy. On zakochany jak jest starszy od córki o tyle lat, ona mu opowiada o sobie, o jego problemach, a on to wykorzystał i rozkochał ją w sobie.