Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Costa Brava

Polska policja najbardziej brutalną policją w Europie.

Polecane posty

Gość cOOle from Costa Brava

Polscy policjanci, charakteryzują się wyjątkową brutalnością. Obraz, jaki wyłania się z pisma rzecznika praw obywatelskich do szefa policji, jest elektryzujący. Aresztowani, w tym wiele kobiet, opowiadali o brutalnym biciu pałką podczas zatrzymania i różnych rodzajach tortur w trakcie przesłuchań - od zmuszania do robienia ćwiczeń na golasa po bicie kluczami po jądrach. Biuro Spraw Wewnętrznych w 2011 r. prowadziło prawie 17 tys postępowań w sprawie naruszeń prawa przez funkcjonariuszy. W linku podałem pierwszy lepszy przykład: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12662425,Trzy_lata_zakazu_pracy_w_policji_za_bezzasadne_uzycie.html 🖐️ Wrzucajcie swoje sugestie, przykłady i linki 🖐️

Gość Ponad 80% policjantow
to zwykle krawezniki bez szkoly, po 6 tygodniowym kursie na policjanta. Take cuda sa tylko w Polsce.

bo milicja obywatelska to było to. skuteczna , odważna i broniąca państwa przed elementami wywrotowymi i podżegaczami. teraz to ślimoki są

mam nadzieję , że 11 listopada się skutecznie rozprawią z łobuzerią tkzw patriotyczną, homofobami, antysemitami, ksenofobami i antyunijnymi antyrządowymi podżegaczami

Gość skolowana ale z ciebie
szkoda ze nie porownywali z amerykanska... zreszta u nas i tak za bardzo sa poblazliwi dla tych tepych kretynow z forsa tatusia ktorzy naogladali sie za duzo idiotycznych filmow :O

Gość To ty na Ukrainie
nie byłaś. :( Kuwa moja niewyparzona gęba! Zapyskowałam drogowce :( Pięć tygodni w szpitalu tak mnie zlali i samochód na złom :O Dobrze, że wójek jest bogatym i ma chody bo by mnie zamknęli :O a tak to tylko wpierdul i samochód poszedł się jebać. Ale w szpitalu miałam opiekę pierwsza klasa :) No to se z Wierą pojechałam na Krymy! Było pyskować? To nie polska policja! U nas nawet mandatu bym nie dostała, a spędziłam wakacje w szpitalu :O I będziesz mi pierdzielić o brutalności polskiej policji?!

Gość Spędziłem 12 lat w USA
I brutalność amerykańskiej policji to mit. Po pierwsze jest o wiele bardziej uprzejma. Po drugie służy OBYWATELOWI - w Polsce policja pełni rolę zbójów, którzy tylko czyhają żeby komuś wpieprzyć, wlepić mandat, albo polepszyć sobie statystyki. Po trzecie w USA MA SIĘ PRAWA - nie mogą sobie od tak przeszukiwać samochodu, czy nas rewidować. A jeśli naruszą KONSTYTUCYJNE prawo do rewizji tylko posiadając nakaz, to mają przejebane i raczej znajomości z Rychem czy Zbychem im nie pomogą. Przestańcie wierzyć w pierdoły, że gdzieś tam zza oceanem mają gorzej bo to gówno prawda. To POLSKA jest krajem totalitarnym 🖐️

Mi wygrażali, że zawiozą mnie na izbę wytrzeźwień tylko dlatego, że przeszedłem jezdnię w miejscu do tego nie wyznaczonym o godzinie kiedy ruchu nie ma. Wrzucili do auta (a nie uciekałem, tylko rozmawiałem), bo zażądałem żeby pokazali dokumenty zanim wejdę do auta.

Gość słowa prawdy
Policja łamie prawo na każdym komisariacie w Polsce,ŁAMIĄ PRAWO łapiąc niby przestępców tak samo prokuratura która nie oskarża policji i policjanci ci co kryją kolegów sadystów. Na każdym komisariacie w polsce bije się ludzi,zastrasza,torturuje, a do policji są przyjmowani tylko sadyści bez empatii... Jaki jest pożytek z takiej policji co sama łamie prawo np. podczas przesłuchania świadka biją i zastraszają i to przy. Policja gardzi biednymi ludzmi a chroni i boi się bogatych i na stanowiska. Wyżywają się na młodych ludziach za byle przewinienia, a sami łamią prawo poprzez pobicia i znęcanie się. To jest identycznie jak w salach tortur które do niedawna były stosowane w polsce. Ludzie mają chyba w swojej naturze (niektórzy) brak empatii do drugiego człowieka oraz skłonności sadystyczne, dziwię się że nie eliminują takich badania przy rekrutacji do policji.Znam osobiście środowisko policjantów i opowiadają mi oni co się wyprawia na komisariatach... Jest to MAFIA POLICYJNO PROKURATORSKA SĄDOWNICZA a normalnych policjantów zastraszają i wywalają nie podległych temu systemowi. Poczytajcie sobie w internecie ile ludzi w polsce jest torturowanych na komisariatach,oraz jak jest to tuszowane po chamsku :O

W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Jak oni wygladaja.

Gość gość
Niestety, ale prawo jest łamane i w przypadku funkcjonariusza ciężko mu cokolwiek udowodnić. Doświadczyłam tego na własnej skórze i gdyby nie stowarzyszenie Uczciwe Prawo www.uczciweprawo.pl to pewnie dalej jeździłabym po sądach...