Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdhfka

Ach, te glupie byle!

Polecane posty

Gość jsdhfka

No tak, byla mojego ukochanego, ktora go przed laty zdradzila i zostawila dla innego, odezwala sie na portalu spolecznosciowym. Najpierw wyslala mu zaproszenie i ja od razu wiedzialam, ze beda z tego klopoty. Z tego co on opowiadal byla to dziewczyna bardzo prozna, zadufana w sobie, choc widzialam jej zdjecie i naprawde zadna z niej pieknosc.,zwykla przecietniara ze szczurza twarza i styl troche plastik fantastik. Teraz jest mezeta i dzieciata juz. Zobaczyla nasza zdjecia na jego profilu, ze ma nowa, fajna dziewczyne z ktora najwyrazniej jest szczesliwy i ze juz po niej nie rozpacza. Ja wiedzialam, ze w takiej sytuacji napewno zaraz bedzie sprawdzac, czy on jest jeszcze pod jej urokiem. I nie mylilam sie, napisala do niego, najpierw co tam slychac bla bla. On odpowiadal tylko zdawkowo, az w koncu ona napisala ze fajnie ze go znalazla czy cos tam, on na to ze dlaczego a ona no bo siedzisz mi w glowie! Rece opadaja, co za tupet! Na szczescie on ja od razu zgasil tekstem ogarnij sie dziewczyno i wyrzucil ze znajomych. Kurde od poczatku wiedzialam, ze ona bedzie chciala namieszac, dlaczego istnieja takie szmaty, co nie widza swiata poza wlasnym czubkiem nosa i mysla, ze wszystko im sie nalezy i ze wolno im wszystko, wstudu nie ma glupia baba, przeciesz ona juz ma rodzine!

Gość jsdhfka
znalazłam dziś pod jego poduszką nie swoje majtki. myślicie że to może mieć związek? :(

"dlaczego istnieja takie szmaty, co nie widza swiata poza wlasnym czubkiem nosa i mysla, ze wszystko im sie nalezy i ze wolno im wszystko, wstudu nie ma glupia baba" xxx Jestem pod wrażeniem :) Nie sądziłam, że ktoś jest w stanie patrzeć na siebie tak krytycznie :)

ja tam nie wiem ale jak jak ja bym się z kimś rozstała to nawet wtedy zachowałabym jak najcieplejsze uczucia do tej osoby :) ;) zaproś ją na kawę na pewno jest sympatyczną miłą dziewczyną

Gość jsdhfka
ales mi dowalila, rozplacze sie normalnie! Ja nie podbijam do zajetych, nawet jak bylam wolna, szanuje zwiazek. A do bylych zajetych to juz w ogole trzymam dystans.

Gość jsdhfka
to zalezy jak sie ktos rozstaje. Ona go oklamywala, zdradzala, a na koniec uciekla z innym bez wyjasnienia nawet! Jak on ma miec do niej cieple uczucia bo nie wiem.

Gość jsdhfka
a co mnie to obchodzi ze ona ma? Ona ma meza a on jest ze mna, koniec kropka. Zreszta ja uwazam ze to tylko taka gra z jej strony, chciala go po prostu podpuscic.

Gość jsdhfka
trudno, trzeba bylo kilka lat temu myslec, teraz pozamiatane.

wszystko się jeszcze może zdarzyć... ot luźna refleksja nigdy nie jest pozamiatane zawsze możemy coś zmienić i odkręcić w swoim życiu :)