Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihih hahahu

W jakim wieku zamieszkac razem z chłopakiem? Mam 18 lat, czy to za wczesnie??

Polecane posty

Gość hihih hahahu

jak uważaciee?

Gość e.s.p
A on ile ma, i skąd ma mieszkanie, po babci ? :D

Gość hihih hahahu
mam ochote sie z nim ostro pierdolic a przeciez w domu gdzie za sciana siedzi matka bym tego nie zrobila, to nie dorzeczne

Gość hihih hahahu
on ma 18 lat, chodzi mi zeby zameszkac jak pójde na studia. A podszywaczu, skończ nie po to zakładałam ten temat żeby ktos pisał głupoty.

Gość rihanna diamonds
ja mam 19 i nie takie rzeczy mi w gloawie, wolalabym jeszcze troche poczekac i zobaczyc jak sie zwiazek rozbuduje, Jezezli on tez ma nascie lat to musisz pamietac ze dziewczyny szybciej dojrzewaja niz chlopcy ;) a tak to zakochasz sie, wlozysz w to cale serce a tu sie okaze ze jednak to nie jest to

Pytasz czy to wcześnie. Jak chcesz już wejść w rolę gospodyni (gotowanie, pranie, seks) to proszę bardzo. Niektóre kobiety wolą trochę więcej wolności ...

Gość hihih hahahu
seks z swoim ukochanym facetem jest przyjemny, gotowac lubie, prac mozemy wspólnie :P Własnie w ten sposób uzyskam większą wolnosc uwalniając sie od rodziców. A jestem z nim w związku od gimnazjum, jak mieliśmy 13 lat zaczeliśmy chodzić ze sobą ;p

Gość sddfsdfdffg
dla mnie takie jak ty to zwykle dziwy, a chlopas cie porucha z 5 lat a i tak cie kopnie w twoj przeruchany tylek i z czego sie cieszysz szmato?

Gość rihanna diamonds
no to jak chcesz, ale dla mnie to i tak nie ma jak u mamy badz mloda poki mozesz :) poki mozesz zawsze staraj sie byc dzieckiem ;) jezeli nie musisz wchodzic w doroslosc to nnie wchodzzazwyczaj na studia wlasnie chlopak i dziewczyna razem mieszkaja, najpierw sa u nich przez pierwsze lata imprezy, potem sie zaczynaja klotnie i dochodza ze to przez imprezy, koncza z imprezami, klonie sie koncza jak i studia, potem praca dzieci i tak to minie w przeciagu paru lat jak w pare dni mam 3 kuzynow i wszyscy przez to przechodzili

Gość sddfsdfdffg
przepraszam za mój wulgarny bełkot, jestem chorym psychicznie moherem :)