Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnaLaskaKce

upijam sie

Polecane posty

Gość fajnaLaskaKce

wlłaśnie się dowiedziałam,że coraz częściej się upijam. od mojego faceta, ktory siedzi tuz obok i gra na x-boxie.. ciekawe czemu co nie? moze dlatego,ze grasz a nie widzisz mnie..

Hmm ... no to wyłącz mu tego X-boxa, obejrzyjcie razem film, poprzytulajcie się do siebie, albo idźcie coś przekąsić, żartując przy okazji i ciesząc się ze swojej obecności.

Gość fajnaLaskaKce
brzuszki pełne i zaraz ide robić drzemkę bo rano na zajęcia ide... a on dalej gra... i ma rekord okrążenia.. a ja dalej sama i piję.. co z niego za facet.. co tu zrobic..

Pamiętaj, że smutki świetnie pływają w alkoholu, więc weź faceta za jaja i wytłumacz mu co i jak, bo on bankowo nie wie :)

Gość fajnaLaskaKce
moj jest niereformowalny.. dalej gra.. mam ochotę na sex a on nie. wypiłam butelkę wina i nic..

No to nieciekawie, ja mam / miałem komputer od 15 lat - leczę się ciągle z gier, wiem jak to potrafi wciągnąć, ale też zniszczyć życie - co zresztą sama obserwujesz. Może spróbuj go z tego nałogu wyciągnąć, jeśli bardzo się w to wkręcił, bo może być tylko gorzej - świat gier rozrasta się okropnie, nowe tytuł są naprawdę wciągające.

Gość fajnaLaskaKce
wie bo mu powiedziałam.. a on,ze jakos tak nei specjalnie.. on taki jest. smieje sie ze mnie,ze tu pisze.. mowi,ze przejedzie okrazenie i idzie spac.. moze go zachece .. a potrafie a on nic..

Gość gosc urodzinowy28
a ja wypilem juz ksiaz czarny specjal 9% potem harnasia potem byly lody z likierem czekoladowym i teraz pije kadarke 11% polslodka 1l dziewczyna lezy obok.mam nadzieje ze nie zasne to nie zapomni tej nocy...

Gość fajnaLaskaKce
N-dorfin on często nie gra. dzis jakoś tak mu przyszło, mam nadzieje.. a ja llubie sie napić dobrego wina. naprawde.. a moj chlopak taki jest.. malo chetny na sex.. zawsze to ja musze go zacheceac i wtedy mu się chce.. a znamy sie ho ho i ho ho ;p

Gość fajnaLaskaKce
gośc urodzinowy28 - kadarka to nie za bardzo dobre.. ja nie lubię.. a jak laska jest trzeźwa to zapamięta.. tylko się tam wykaż :D

Gość fajnaLaskaKce
śpie w kantorku jak przegra ;p

Gość gosc urodzinowy28
ja lubie kadarke :) jesli chodzi o sex to zawsze sie wykazuje ale czasem mi sie zdarza ze z alko przesadze i zasypiam przed sprawa...ale wtedy rano wynagradzam wszystko. Kobite mam trzezwa,jej wystarczy warka radler i łyk winka.

Powiem Ci, że kilka lat temu przez moje uzależnienie od pewnego partalu o mało nie zniszczyłam swojego małżeństwa, ale na szczęście się opamiętałam. Jednakże dostałam jasne sygnały ze strony męża i zrozumiałam co jest ważne :)

Gość fajnaLaskaKce
ja wypiłam litr winka.. i jeszcze mam ochotę.. ale nie mogę bo jak rano pojadę na zajęcia..a samochodzik muszę odpalić.. brum brum brum.. dam rade ;P kolega 28 niech tam więcej nie pije tylko działa bo pewno laska czeka dziś a nie rano :P ja tam rano średnio lubię.. ten oddech itp...

Gość fajnaLaskaKce
ja jeszcze nie wiem co to małżeństwo.. nie spieszy mu się.. a jesteśmy razem już tyle lat.. ale dobrze,że zrozumiałaś,ze małżeństwo jest ważne i opamiętałaś się szybko.. ja ostatnio tylko tu na cafe wchodzę.. myślę,że to nie jest groźne.. :D

Gość gosc urodzinowy28
rano jest super,ale wiadomo ze trzeba uzyc wczesniej szczoteczki do zebow.zostaly mi jeszcze jakies 3 kieliszki a spac mi sie niechce.Zapewne dam rade.niestety nie napisze rano bo zapewne zapomnie o tym topicu. Miłej nocy wszystkim :D