Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fretka20

dlaczego faceci

Polecane posty

Gość fretka20

nie chca zajmowac sie dziecmi? tylko cala opieka spada na nas moj maz nawet jak jest w domu to malo co zajmuje sie dziecmi tylko komputer. jak to jest u was?

Gość napisz mi tez
nie faceci tępaku, tylko twoj facet

Gość Mój się zajmuje bo innego
wyjścia nie ma (mam agresywną naturę i nie pozwolę sobie ) ale jeżeli by odopwiedziec na pytanie to w taki oto sposób - Mężczyźni są z natury wygodni i nie lubią się przemęczac czymś co je mało interesuje. Oni w dzieciach widzą coś co męczy, absorbuje a nie daje wielu korzyści i nagrody . Mężczyźni lubią coś dać ale tak samo logicznych jest dla nich że nalezy im się odpłata, nagroda (jak u psa) i będę oczekiwali że coś w zamian dostaną. Nawet miłość do kobiety jest podyktowana czymś, mało kiedy czysto bezwarunkowa. Mężczyzna powie "kocham cię za twoje oczy, za twoją delikatność za to że jestes taka piękna a dodatkowo mądra" , kobieta pokocha nawet diabła z wyglądu, nieudacznika a nawet przy alkoholiku będzie twkić w nadzieji że się zmieni i kocha dla samego człowieka. Dzieci są jakie są , to mali egoiści :) a egoista z egoistą kiepsko się dogaduje :D. Nie generalizuję bo sa mężczyźni lubiący dzieci ale z reguły byle się pobawić , poszaleć a brudna robota to już mamusia :)

Gość fretka20
tępak to sie wlasnie odezwal! :-)

Gość kreolka___
tepak czyli autorka

Gość fretka20
oojjj tak brudna robota dla mamy bo jak syn cos powie ma 18 mies to wtedy mowi ''tatus nauczyl synka'' a jak narobi w pampersa to wola '' twoj syn zrobil kupe trzeba go przebrac''

Gość fretka20
sorki ja zapomnialam ze na tym forom to wasi faceci sa idealni non stop siedza przy dzieciach a wy paznokcie w tym czasie malujecie

Gość dendrologiaa
foróm???????????????????????????

Autorka pyta o "facetów" w liczbie mnogiej, czyli logicznie rzecz biorąc musi mieć kilka dzieci (każde z innym tatusiem) :D

nie rozumiem, a co jest "rajcujacego" w fakcie ze ma dzieci z roznymi facetami? nie jestem zwolenniczka takiego rozwiazania - ale nie uwazam, zeby bylo w tym cos niesamowitego

wiekszosc mezczyzn ktorych znam - tez nie widzi w tym nic dziwnego, ludzie koncza zwiakzi i chodza w nowe - co w tym dziwnego?

Gość fretka20
o boze pytanie zadalam ot tak ogolem o facetow bo nie wierze w to ze kazdy facet zajmuje sie dzieckiem sa tacy co sie zajmuja. a co do stwierdzenia ze kazde dziecko z innym - bledne.

a przypomnial mi sie taki typ faceta (kiedys kilku poznalam w pewnych kregaxh) bardzo niepewnych swojej meskosci i potwornie zywiacych nienawisc wzgledem faktu wychowywania niebiologiczne dziecka;-) smieszne "faceciki";-)

fretka - a co z aroznica w co ty wierzysz?;-) i atk nie zrobimy badan statystycznych - sa tacy , i tacy m,ezczyzni-ojcowie - widocznie kazdy typ lgnie do innego rodzaju kobiet

Gość fretka20
dokladnie jest tak jak mowisz

a czy gdzies napisalam ze temat/watek dotyczyl polakow, hm?;-) po co ta nadinterpretacja?;-)

ROR- raczej nie dotyczył muzułmanów, bo chyba niechcący nazwałaś wszystkich z nich facecikami niepewnymi swojej męskości :) fretka- są rożni ludzie i tyle. bądź co bądź większość mężczyzn bierze czynny udział przy wychowaniu swych dzieci.

dave - jestes kupa radosci;-) naprawde widzisz swiat w barwach polacy vs. muzulmanie?;-) ;'-) zalatuje mi ta zapatrywaniem sutannikow;-)

przeciwnie, okazałaś oznaki rasizmu obrażając ponad miliard muzułmanów, wstyd! no ale skoro zmieniasz temat, wymyślasz jakieś dziwne "pojedynki religijne", a ateiście jedziesz od "sutanników" to generalnie nie mamy o czym rozmawiać.

sloneczko ja napisalm ze temat nie dotyczyl polakow;-) a tobie w lepetynie od razu sie "wydrukowalo" - nie polacy, znaczy sie, musza byc muzulmanie;-))) slodki jestes ;-) i taki pospolity;-) co do religii - to temat bajek mnie nie interesyje, z fantastyki wyroslam majac 15 lat;-)

nie , skarbie;-) to jest tylko twoja opinia;-) a slowo muzulmanie - wyszlo od ciebie ;-) mi tam rybka czy muzulmanie, sutannicy, czy buddsyci;-)