Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ale tu stypa...jak zwykle :)))

Polecane posty

Gość pomarańczowa_1010
ja nie śpię. A stypa, bo po co ktoś, kto czuje się spełniony i szczęśliwy miałby wchodzić na forum, żeby o tym pisać? Jakby tak zrobił, to by go wyśmiali...

Gość pomarańczowa_1010
Zresztą, z czego się tu cieszyć? Owszem, mogłabym się cieszyć, że mam 2 ręce i nogi, potrafię mówić, pisać, słyszę, widzę i mam dach nad głową. Ale nie. Doceniam to, ale nie daje mi to powodu do radości.

pomarańczowa rozumiem , że nie czujesz się spełniona - trudno następnym razem może poczujesz spełnienie...nawet jako kobieta - względem siebie

Gość takajedna cocięto obchodzi
stypa i co ? idź spać

dama serio nie pamiętam , którą wstałem - ale najważniejsze , że środek nie wstał pierwszy ... 💤

krwawa zawsze promieniuję radością , gdy widzę Twój niezapomniany nick - aż żałuję , ze nie mogę Ci tej radości okazać...

"ale najważniejsze , że środek nie wstał pierwszy" xxx Hmm, środek POWINIEN wstać pierwszy. Facet spełniony, to facet szczęśliwy :P

krwawa mamy październik - piękne chwile jesienne , więc trzeba okazywać więcej nie udawanych i szczerych nadludzkich uniesień w stosunku do innych ... zarażać innych jesienną chandrą trzeba szczerze...

Więc bądź szczery, bądź w swoim żywiole:P A pogoda jest wręcz wyśmienita, słońce, błękitne niebo, soczyste kolory:) Szkoda tylko, że jestem chora:P

nie jest tak źle....czasami coś mnie dopadnie , ale to wynik zbytniej wrażliwości jesiennej i zbytniej mojej serdeczności

kiedy jest się zbyt miłym , bardziej ludzkim itp - to wtedy jest okazja by kogoś osłabić - nie tylko tego, dla którego jest się bardziej ludzkim :classic_cool:

Biedny, ktoś wykorzystuje Twoją serdeczność? Ale odwdzięcza się czymś jak mniemam:classic_cool: ­ Osłabianie ludzi dość dobrze Ci idzie, ale chyba w innym znaczeniu niżbyś wolał, co?:P