Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaopa

o bylym

Polecane posty

Gość opaopa
teraz mysle, ze jestesmy na tyle mlodzi, ze nie trzeba zawczasu prejmowac sie takimi rzeczami, wszystko wyszloby w praniu, z czasem

jestes jak pies ogrodnika... sama nie wezmiesz a innemu nie dasz... daj mu spokuj, ile mozna sama go zostawiłas zycie sobie ułozył a co? Tobie już sie lampeczka zaświeciła?

Mam wrażenie, że jesteś egoistką, której się wydaje, ze jest niezastąpiona. Uważam, ze jeżeli ten chłopak naprawdę darzyłby Cię nadal uczuciem, to nie założyłby związku z inną. Ale Tobie się wydaje, że wystarczy, ze napiszesz do niego, a On padnie Ci do nóg. Nic bardziej mylnego. Dla niego jesteś mroczną przeszłością, i niczym więcej.

widze ze malpowac czyjas wypowiedz to potraficie a potraficie widziec swoje bledy ? no chyba ze jestescie ta sama os:D

czy ktokolwiek z was zauwazyl co ona napisala czy jestescie tak zawzieci i tak lubicie wszystkich gnoic ze nie potraficie juz racjonalnie czytac postow?

elloooo, podziwiam Cię, tylko Ty znasz parę liter i potrafisz czytać. Jednak nie masz takiej władzy, ażeby ocenzurować wszystkie teksty.

dobra widze ze opa juz poszla i nie pogadamy no nic trudno jak cos to tu jeszcze jestem ;)

bosa swoje ciete slowka zostaw swojemu facetowi jesli takiego masz moze on sie wzruszy jak bys nie zauwazyla to ona stwierdzila ze tak nie mozna i ze to jest podle wiec poco pisac cos co ktos juz wie mozesz mi wytlumaczyc?

elloo podczytałam troszke 1wszą stronę, przyjaźń??? Jak przyjaźń, bo co bo ona ma taki etam w zyciu i jest rozdarta a on jest taki och/ach??? Szkoda że tego nie widziała jak mu kopa w dupe dała, no prosze Cie, kazdy ma prawo do swojego zdania jak dla mnie jest to żałosne, zraniła go a teraz Sobie w nim przyjaciela szuka? Śmiech na sali...

moze i jest zalose nie twierdze ze nie ale zamiast mowic ze jest zalosne i gnoic kogos to lepiej to wytlumaczyc nie sadzisz?

nie lubie sie klucic nie widze w tym celu klutnie sa dla ludzi impulsywnych ktozy nie potrafia panowac nad swoimi emocjami poniewaz sa na to za slabi umyslowo wiecej daje normalna rozmowa i wymiana zdan a nie mowienie " jestes suka kurwa niemyta ktora zasluguje na lincz" tak powiedziec potrafi kazdy ale malo kto potrafi pomoc i wytlumaczyc dlaczego to jest zle i dlaczego tak nie powinna robic jak by byla az taka suka to by nie zalozyla tego tematu i by nie prosila o pomoc

elloo myślę że w pewnym sensie masz racje, chociaz to że Ty tu jej tłumaczysz to nie wiesz co autorka zrobi, czy napisze czy nie :). Wybacz ale aż się we mnie zagotowało jak to przeczytałam. Jak można kogos skrzywdzić, a potem myslec w ten sposób bo czuje się rozdarta i ma taki etap w życiu, czy nie zgodzisz się ze mną że to egoistyczne podejscie?

Gość opaopa
nie jestem egoistka, daleka bylam od czynu napisania do niego. naszla mnie mysl i napisalam tutaj, bylam chyba gotowa na to, ze ta postawa spotka sie z krytyka i sie spotkala. i dobrze. dobranoc. dziekuje, elloo

elloo " jestes suka k**wa niemyta ktora zasluguje na lincz" ... czy ja tak o niej napisałam? Czy swoja opinie wyraziłam w taki sposób?

to pomysl inaczej ja tego doswiadczyle wiec w moim wypadku wogole powinienem ja zwyzywac od suk kurw i tym podobnych

opaopa a czy Ciebie to widzi?:) Przeczytaj to i postaraj sie z boku zobaczyc jak to wyglada... Historia jest taka.. 1 był chłopak 2 kochał mnie 3 nie było tak jak ja chce 4 zostawiłam go 5 poznał gogos, ma kogoś 6 moze do niego napisze, bo mam taka ochote może mnie jeszcze kocha? no prosze cie, jak bys to odczytała? dziwisz się że spotkała cię krytyka?

zaloze sie ze jescze bedzie pare postow typu jestes nienormalna itp bo ludzie nie czytaja co inni pisza tylko odrazu osadzaja zamiast pomoc i to mnie czasem przeraza ze ktos uwaza sie za lepszego bo.. bo co?

Gość opaopa
wolalabym, zeby mnie nie kochal. nie dziwi. tez potrafie to tak sama ocenic, nie wiem o czym myslalam

opa powiem ci tak obys nigdy nie zranila w taki sposob kogos bo zdaza sie ze w tedy twozysz sie czlowiek ktory nienawidzi wszustkich za to co zrobila mu jedna osoba i on krzywdzi nastepne ktore maga sie stac tez takie jak on

opaopa nie istotne co myślałaś, istotne co dalej z tym zrobisz :) to jest ważne :) a mam nadzieje że będzie to rozsądna decyzja... pomyśl ułożył Sobie życie, może gdzies tam w środku myśli o Tobie, Ty napiszesz jemu ponownie uczucia wrócą i co wtedy? ty stwierdzisz że to nie to, pomyłka i td a on dalej będzie cierpiał? Tak nie można :)

Gość opaopa
nie napisze do niego, i tak bym pewnie nie napisala

Gość opaopa
tymczasem dobranoc ;)

to dobrze ale i tak milo bylo poznac jak cos zawsze moze pisa chetnie pomozemy a jak nie beda chcieli pomoc to pisz na priv;)

Gość opaopa
mnie rowniez milo bylo poznac :)