Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasolatek67325

Dlaczego dziewczyny w dzisiejszych czasach są takie?

Polecane posty

Gość Nasolatek67325

Nie lubią spacerów, na przykład wspólnych pikników, romantycznych spotkań w lesie, wspólne oglądanie gwiazd i zachodów słońca itp? Mam koleżanki, którym jak proponuję spacer chociaż koło domu to im albo się nie chce albo mają inne plany, a jak proponuję kino, granie na konsoli albo wypad na pizzę to od razu lecą. Czemu tak się dzieje?

Po pierwsze może dlatego, że widzą w Tobie wyłącznie kolegę, spacer może im się wydawać bardziej romantyczny a takich sytuacji się unika jeśli nie chce komuś dawać się nadziei. Po drugie, dziewczyny często robią to co myślą, że jest dobrze widziane czyli najlepsza dziewczyna to taka która uwielbia grać na konsoli, pije piwo i można się z nią pośmiać. Wystarczy pooglądać sobie jakieś pierdołowate obrazki w necie i zobaczyć co jest lansowane.

Gość matacz,.,.,.,
trafiasz na tą gorszą zorete:) tych jest niestety wiecej , ale zawsze były

widocznie nudzi ich twoje towarzystwo i nie jego pragną, zatem spacer i rozmowa odpada, jedynie kino czy gra jest ok, bo wtedy mają rozrywkę

Gość 6789kkkjkkkk
ja bym chciala pojsc na spacer, pozbierac kasztany, bukiet jesienych lisci, w zimie rzucac sie sniezkami i bawic w sniegu by potem zagrzebac sie wspolnie pod ciepla koldra z herbata z rece. Ale facetom sie nie chce! A przynajmniej mojemu :O Mowie chocmy na spacer to slysze nie, potem, pozniej, az mi sie odechciewa.

Gość Nasolatek67325
Albo to ze mną jest coś nie tak i jestem za przeproszeniem ciotą nie facetem, że preferuję takie formy rozrywki i wyrażanie uczuć?

Jestes jeszcze nastolatkiem, daj sobie spokoj z nimi. Zajmij sie nauka, skoncz studia inzynierskie. Ucz sie jezykow. Potem mi podziekujesz. :D