Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz mysle

czy planujecie/kupujecie świateczne prezenty dzieciom??

Polecane posty

Gość ja juz mysle

sluchajcie jest polowa października a ja zaczynam myslec o swiatecznych prezentach dla dzieci. Zastanawiam sie powaznie czy juz nie kupic czegos fajnego, ewentualnie w z poczatkiem listopada i miec problem z glowy. Ale boje sie,ze nie wytrzymam i dam im to wczesniej :(

Gość Coraza
Myśleć to już można - więcej czasu na wybranie czegoś atrakcyjnego.

Gość ja juz mysle
a jak z cenami? wydaje mi sie,ze przed swietami ceny ida w gore prawda??

Gość Szczera baba
Planuje. Wiem juz co kupic teraz tylko kwestia wycieczki do duzego sklepu z zabawkami, na ktora to wycieczke nie mam czasu z racji pracy... Ale napewno kupie wszystko najpozniej w polowie listopada. Absolutnie nie czekam do swiat bo z doswiadczenia wiem, ze przed swietami nie ma juz wielu fajnych rzeczy bo ludzie wykupuja.

Gość Szczera baba
Ceny nie ida w gore przed swietami! Z jakiej racji? Teraz jest troche wyprzedazy na zabawki a pozniej ceny juz beda normalne by spadnac o polowe zaraz po gwiazdce.

haha, ja tak zrobiłam. J. złapał faze na pociagi, kupiłam mu taki co sam jeździ, fajne dżwięki wydaje itp - i dałam mu następnego dnia, bo chodził i ciagle mówił że "ciuf ciuf" i jakoś mi sie go szkoda zrobiło :) ale nie żałuję, bo jak widze ile ma radości z tego pociagu i jak na małe dziecko naprawde dużo sie nim bawi - to mam czystą satysfakcje nie mam jeszcze pomysłu pod choinkę, bo jemu sie póki co wszystko szybko zmienia

I ja już myśle o czymś na urodziny, mikołaja i pod choinkę:/ Znałazłam na allegro 2 fajne gry ale potrzebuję jeszcze z 5 pomysłów bo doliczając chrześniaków to tego się nazbiera jak będziecie miały fajne linki to wklejcie co?:)